Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η απόβαση του Σαββίδη στην Αιδηψό

Αίσθηση από το δημοσίευμα της «Espresso της Κυριακής» για τα σχέδιά του να μετατρέψει το κτίριο του ΕΟΤ σε υπερσύγχρονο spa resort.

339f85f793Αίσθηση προκάλεσε στο αναγνωστικό κοινό το χθεσινό αποκλειστικό, πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ανανεωμένης «Espresso της Κυριακής» το οποίο ήταν αφιερωμένο στον ελληνικής καταγωγής μεγιστάνα Ιβάν Σαββίδη και στα νέα επενδυτικά του σχέδια για τη χώρα μας. Οπως αποκάλυψε η εφημερίδα (που από εδώ και στο εξής θα δίνει δυναμικά κάθε Κυριακή ραντεβού με τους αναγνώστες), ο δραστήριος ομογενής επιχειρηματίας με τα ακριβά γούστα είναι διατεθειμένος να μετατρέψει το κτίριο του ΕΟΤ στην παραθαλάσσια περιοχή της Αιδηψού σε ένα υπερσύγχρονο spa resort το οποίο θα προσελκύει VIP επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για τον ΕΟΤ Λουτρών Αιδηψού απασχόλησε πρόσφατα και τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, κατά τη διάρκεια της οποίας ο δήμαρχος Ζάχος Χριστοφής έκανε γνωστές τις προθέσεις του Ελληνορώσου επιχειρηματία. Η αποκάλυψη του δημάρχου, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στους κατοίκους της περιοχής. Και αυτό διότι το υδροθεραπευτήριο του ΕΟΤ είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα στη χώρα, ενώ στην ιδιοκτησία του βρίσκονται 15 από τις συνολικά 23 ιαματικές πηγές.

«Ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ιβάν Σαββίδη για τον ΕΟΤ, αλλά προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο. Δεν έχουμε ενημέρωση ακόμη» σημείωσε στην «Espresso της Κυριακής» ο Γιάννης Αναστασίου, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, και πρόσθεσε: «Μόλις πριν από λίγες ημέρες το υδροθεραπευτήριο, οι πηγές, καθώς και έκταση 54.374,50 τ.μ. της παραλίας Πευκίου πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο θα συνάψει την οποιαδήποτε συμφωνία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο επόμενο διάστημα το ΤΑΙΠΕΔ θα ανακοινώσει την έναρξη του διαγωνισμού αξιοποίησης του κτιρίου του ΕΟΤ και οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν, από τη στιγμή που θα πληρούν τις προϋποθέσεις, να καταθέσουν τη δική τους επενδυτική πρόταση. Το υδροθεραπευτήριο στα Λουτρά Αιδηψού διαθέτει 84 ατομικούς λουτήρες με σύστημα υδρομασάζ, εσωτερική πισίνα κινησιοθεραπείας, ειδικούς λουτήρες λούσεων των άκρων, λουτήρες ειδικών θεραπειών για δισκοπάθειες και αυχενικό σύνδρομο. Διαθέτει επίσης φυσικοθεραπευτήριο με τμήμα ηλεκτροθεραπείας και εισπνοθεραπείας, κλίνες χειρομαλάξεων και ηλεκτρομαλάξεων, καθώς και αίθουσα γυμναστικής. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει πισίνα με δυνατότητα λούσεων από ιαματικό και θαλασσινό νερό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...