Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Η «σκοτεινή» Eurovision της Γιάννας Tερζή

Αποκαλύψεις για τη «σκοτεινή» πλευρά της Eurovision έκανε η...

Ποιος «τράβηξε» τα 230.000€ του 63χρονου ναυτικού

Οι αστυνομικοί ζήτησαν να ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Οι αστυνομικοί ζήτησαν να ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Τουλάχιστον δύο φαίνεται ότι ήταν οι δολοφόνοι του 63χρονου πρώην ναυτικού που βρέθηκε την Τρίτη νεκρός σε κατάσταση μουμιοποίησης (!) μέσα σε καταψύκτη στην Καλλιθέα, έναν χρόνο μετά την εξαφάνισή του.

ΑΠΟ ΤΟΝ Θ. Π. ΠΑΝΟΥ

Με τις υποψίες να βαρύνουν τη 45χρονη Βουλγάρα πρώην σύζυγό του, η οποία επίσης εξαφανίστηκε την ίδια περίοδο μαζί με το ανήλικο παιδί τους και τον γιο της, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει την άρση απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών.
Προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος στο πρωτόγνωρο έγκλημα, οι Αρχές ψάχνουν απάντηση στο ερώτημα ποιος «τράβηξε» τα χρήματα του ευκατάστατου πρώην ναυτικού.

Σύμφωνα με καταθέσεις και μαρτυρίες συγγενών και φίλων του άτυχου Βασίλη Κ., που έχουν συγκεντρώσει οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής, προκύπτει ότι το 2005 ο πατέρας του 63χρονου είχε ανοίξει λογαριασμό στο όνομα του ανήλικου εγγονού του και είχε καταθέσει μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο φέρεται ότι ξεπερνούσε τα 230.000 ευρώ. Συνδικαιούχοι στον λογαριασμό ήταν οι γονείς του παιδιού, ενώ λέγεται ότι ο παππούς είχε γράψει στο εγγονάκι του και ένα οικόπεδο «φιλέτο» στη Γλυφάδα.

f2 57

Λίγο διάστημα μετά, όμως, επήλθε ρήγμα στις σχέσεις του ζευγαριού, κατά μία πληροφορία επειδή η Βουλγάρα ξόδευε αφειδώς χρήματα από τον λογαριασμό του παιδιού! Το 2008 το ζευγάρι χώρισε οριστικά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια δικαστική οδύσσεια για την επιμέλεια του γιου τους, που αρχικά δόθηκε στην αλλοδαπή με την προϋπόθεση ότι δεν θα φύγει από την Ελλάδα και ότι το παιδί θα μένει με τον πατέρα του κάθε Σαββατοκύριακο.

Ομως το 2012 η 43χρονη έφυγε με τον γιο της για τη Βουλγαρία και είχε αρκετούς μήνες να δώσει σημεία ζωής. Υστερα από αυτό ο 63χρονος απευθύνθηκε εκ νέου στη Δικαιοσύνη, καθώς δεν έβλεπε το αγοράκι του, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Η δικαστική  διαμάχη

Η Βουλγάρα συνελήφθη έναν μήνα μετά, όταν έφτασε από την πατρίδα της στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με το παιδί. Το αγοράκι είχε παραλάβει τότε ο πατέρας του και ξεκίνησε ένας νέος κύκλος δικαστικών αγωγών, η τελική απόφαση των οποίων ήταν να αναλάβει η μητέρα την επιμέλεια, χωρίς όμως να παρακωλύεται η επαφή του παιδιού με το πατέρα.

Το βράδυ του Ιανουαρίου του 2015, όταν ο 63χρονος εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνη, φαίνεται ότι είχε πάει στο διαμέρισμα της οδού Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα που είχε νοικιάσει η 43χρονη πρώην σύζυγός του, με σκοπό να δει το παιδί τους και να συζητήσουν για το μέλλον του. Εναν χρόνο μετά βρέθηκε νεκρός μέσα στον καταψύκτη που βρισκόταν σε λειτουργία στο σαλόνι του διαμερίσματος. Τόσο η Βουλγάρα όσο και το παιδί που είχε αποκτήσει με το θύμα και ο μεγαλύτερος γιος της (περίπου 30 ετών) έχουν χαθεί από προσώπου γης.

Η επιχείρηση απόψυξης 

Ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε ο πρώην ναυτικός δεν έχει διευκρινιστεί, καθώς η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού που θα διενεργήσει τη νεκροτομή δεν έχει προχωρήσει τις διαδικασίες, αφού περιμένει να ξεπαγώσει με τη φυσική διαδικασία το πτώμα, ώστε να f7 1μην χαθούν, αν υπάρχουν, στοιχεία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 63χρονος βρέθηκε σε εμβρυακή στάση και ήταν δεμένος χειροπόδαρα με μονωτικές ταινίες. Οι δράστες είχαν τυλίξει το σώμα του με ένα σεντόνι, το οποίο φέρει κηλίδες αίματος στο ύψος του προσώπου και της πλάτης, το είχαν τυλίξει με νάιλον και το είχαν δέσει με τις ίδιες μονωτικές ταινίες! Μάλιστα, είχαν τοποθετήσει στο κεφάλι του μια νάιλον σακούλα, την οποία επίσης είχαν δέσει με μονωτική ταινία. Ο τρόπος με τον οποίο ήταν τυλιγμένο το πτώμα δείχνει ότι οι δολοφόνοι ήταν περισσότεροι από ένας!

Καθώς βασική ύποπτη θεωρείται η 45χρονη Βουλγάρα, οι υπόνοιες για την ταυτότητα του -τουλάχιστον ενός- συνεργού της πέφτουν στον μεγαλύτερο γιο της, που επίσης έχει εξαφανιστεί και εκτιμάται ότι βρίσκεται μαζί της στη Βουλγαρία.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...