Πέρασε ο ΠΑΟΚ (3-0), Ηρακλή ή Ολυμπιακό θέλει τώρα ο Τούντορ

Ο ΠΑΟΚ ήταν επιτέλους ΠΑΟΚ, έκανε το καθήκον του κόντρα στην Καλλονή, και, επικρατώντας με 3-0, έφερε… τούμπα το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1)

Ο ΠΑΟΚ ήταν επιτέλους ΠΑΟΚ, έκανε το καθήκον του κόντρα στην Καλλονή, και, επικρατώντας με 3-0, έφερε… τούμπα το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1), σφραγίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Kυπέλλου Ελλάδoς. Ο «Δικέφαλος» ήταν σαφώς ανώτερος του αντιπάλου του, και, παρά το γεγονός ότι σπατάλησε ένα ημίχρονο, πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος και πήρε εύκολα τη νίκη-πρόκριση.

Ασφυκτική ήταν η πίεση των γηπεδούχων από το πρώτο λεπτό. Στο 16’ ο Τζαβέλλας «σημάδεψε» το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Πολλές οι χαμένες οι ευκαιρίες μέχρι το 58’, όταν ο Αθανασιάδης άνοιξε τον… λογαριασμό της πρόκρισης (1-0). Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο απλά στο 65’, όταν ο Μακ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπερμπάτοφ στο 81’, όταν, μετά από κόρνερ του Μακ, έκανε με κεφαλιά το 3-0. «Δεν ανησύχησα καθόλου στο ημίχρονο. Μπορεί να μη σκοράραμε, αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχουμε στην επανάληψη μια άνετη νίκη και θα προκριθούμε. θα ήταν ακόμα πιο εύκολη για μας η κατάσταση αν δεν είχε τον Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια της η αντίπαλη ομάδα» τόνισε, εμφανώς ικανοποιημένος, ο Ιγκόρ Τούντορ, ενώ σε ερώτηση για το ποια ομάδα προτιμά στην επόμενη φάση, ανέφερε: «Θα ήθελα τον Ολυμπιακό ή τον Ηρακλή. Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας, αλλά θα ήθελα μία από αυτές τις δύο ομάδες».

Απώλεια για τον ΠΑΟΚ ο Μάριν Λέοβατς, που έγινε αναγκαστική αλλαγή. Υπέστη θλάση β’ βαθμού στους προσαγωγούς και χάνει σίγουρα τους αγώνες με Βέροια, Ξάνθη και ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ
: Μελίσσας, Λέοβατς (46’ Μυστακίδης), Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ (75’ Τζιόλης), Μακ, Ζάιρο (60’ Μπερμπάτοφ), Πέλκας, Αθανασιάδης.

ΚΑΛΛΟΝΉ:
Δαύκος, Μίκιτς (46’ Τσαμπούρης), Αναστασιάδης, Ουκά, Σπυρόπουλος, Ελλακόπουλος (46’ Καλτσάς), Γιουκάρης, Ξύδας (70’ Ουνγιαλίδης), Χατζηδημητρίου, Μπαργκάν, Κάρλσον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.