Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ: «Εχω βάσανα!»

Η τραγουδίστρια (που ζει στο Μόντρεαλ) μιλά για τις αποτυχημένες εξωσωματικές και το μετατραυματικό στρες μετά τον χαμό του σκύλου της

34edwae 2Απολύθηκε από την κλινική όπου δούλευε, προσπάθησε τρεις φορές να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά απέτυχε, ενώ μια απώλεια της προκάλεσε μετατραυματικό στρες που ακόμη προσπαθεί να ξεπεράσει. Ποιος είπε πως η ζωή της Μάρως Λύτρα στον Καναδά μοιάζει με παραμύθι;

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Θα μπορούσα να ισχυρίζομαι πως τα περνάω… ζάχαρη, όπως κάνουν πολλοί καλλιτέχνες κοροϊδεύοντας τον κόσμο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έχω μάθει να λέω πάντα την αλήθεια μου» εξηγεί στην «Espresso» η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από το «Fame Story 2» απασχολώντας τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου για περίπου μια δεκαετία. «Θα ήθελα πολύ να ήταν παραμυθένια η ζωή μου στο Μόντρεαλ, αλλά δεν είναι. Πέρασα δύσκολα. Ακόμα είναι δύσκολα…» συνεχίζει.

Επιστρέφοντας στον Καναδά στα τέλη του 2011 η Μάρω γύρισε σελίδα στη ζωή της. Επιασε δουλειά ως νοσοκόμα σε μια κλινική, αξιοποιώντας έτσι το πτυχίο της και γνώρισε τον επιχειρηματία Theo Pappas (Θεόφιλος Παπαδόπουλος), με τον οποίο έκανε σχέση. «Ημουν τυχερή που συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο, αλλά ο δρόμος μου γενικότερα δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα» σημειώνει. Πατέρας τριών παιδιών από τον πρώτο γάμο του, ο Theo ζήτησε σύντομα από τη Μάρω να μοιραστούν την ίδια στέγη κι εκείνη δέχτηκε. Η σχέση της με τα παιδιά του Paul, John και Amber υπήρξαν από την αρχή άριστες. Ολα φάνταζαν ιδανικά. Το μόνο που έλειπε ήταν ένα δικό τους μωρό.

«Ηθελα ένα παιδί με τον Τεο»

«Προσπάθησα πολύ ν’ αποκτήσω παιδί, αλλά δεν τα κατάφερα. Εκανα τρεις εξωσωματικές και δεν πέτυχε καμία, δυστυχώς. Το σώμα μου καταπονήθηκε με όλες αυτές τις ορμόνες που χρειάστηκε να πάρω. Επίσης έπεσα πολύ ψυχολογικά. Ο Theo είναι δυναμικός, υποστηρικτικός 34edwae 4και υπομονετικός. Με αγαπάει και τον αγαπώ, είμαστε καλά ως ζευγάρι και την οικογένειά του προσπαθώ να την κάνω και δική μου. Ομως στην πραγματικότητα είναι τα παιδιά μιας άλλης γυναίκας. Ναι, τ’ αγαπάω πάρα πολύ, αλλά θα ήθελα και δικά μου παιδιά» εξομολογείται η τραγουδίστρια, η οποία τον περασμένο Σεπτέμβριο ήρθε αντιμέτωπη με μια απώλεια που τη συγκλόνισε.

«Ερχόμενη στον Καναδά πριν από τέσσερα χρόνια νόμιζα πως θα βρω γαλήνη κοντά στη μητέρα μου, την οποία λατρεύω. Δυστυχώς, συνέβησαν κι εδώ άσχημα πράγματα. Στις 6 Σεπτεμβρίου σκοτώθηκε ο σκύλος μου, ο Τσίγκα, στον οποίο είχα τεράστια αδυναμία. Βασικά, τον είχα σαν παιδί μου.

Ο θάνατός του με έκανε 34edwae 1να χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου, έπαθα μετατραυματικό στρες».

Παρότι υιοθέτησε πρόσφατα ένα άλλο σκυλάκι, τον Μάθιου, που το αγαπάει κι αυτό πολύ, η ανάμνηση του Τσίγκα εξακολουθεί να φέρνει δάκρυα στα μάτια της.

Τελευταίο «χαστούκι» η απόλυσή της από το νοσοκομείο

Την περασμένη Παρασκευή ακόμη ένα «χαστούκι» περίμενε τη Μάρω. «Απολύθηκα από την κλινική στην οποία δούλευα μαζί με άλλα 39 άτομα. Πρόκειται για μια κλινική που ειδικεύεται στις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις. Μέχρι πρότινος η κυβέρνηση εδώ επιχορηγούσε τα ζευγάρια που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά και ήθελαν να το προσπαθήσουν με τεχνητά μέσα. Ομως ο νόμος άλλαξε και η δουλειά έπεσε, με αποτέλεσμα να διώξουν μεγάλο μέρος του προσωπικού της κλινικής» εξηγεί η Λύτρα, η οποία απασχολείται τώρα μόνο στο μουσικό μεζεδοπωλείο Μύθος, όπου τραγουδάει για τους ομογενείς δύο φορές την εβδομάδα.

Παρά τις δυσκολίες, η ίδια δηλώνει αισιόδοξη. «Βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής, έχω ελπίδα και πίστη στον Θεό» λέει χαρακτηριστικά. Οσο για τις φήμες ότι παντρεύτηκε κρυφά; Κυκλοφόρησαν επειδή αποκάλεσε «άντρα της» τον Theo σε μια ανάρτησή της στο facebook. «Οταν είσαι με κάποιον τόσον καιρό, τον λες “άντρα σου”. Δεν είμαστε παντρεμένοι, αλλά συμβιώνουμε. Το ίδιο είναι. Αλλωστε ο γάμος δεν είναι για εμένα τίποτα περισσότερο από ένα χαρτί. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό…»

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...