Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«Χτενίζουν» την Αττική για τον Αλβανό killer

Ειδική ομάδα από 30 έμπειρους αστυνομικούς στην έρευνα για τον εντοπισμό του δολοφόνου και του μικρού Φοίβου! Ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του περιγράφει τη συνάντησή του με τον 34χρονο

Στην Αττική επικεντρώνονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του 34χρονου Αλβανού Τζέιμς Κλοντ Λέσι που έχει εξαφανιστεί με τον 4χρονο γιο του Φοίβο μετά τη δολοφονία (με επτά μαχαιριές) της πρώην συζύγου του μέσα στο σπίτι της στην Ορμύλια Χαλκιδικής ανήμερα τα Φώτα.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Μετά την αποκάλυψη του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια ότι συναντήθηκε με τον συζυγοκτόνο στα Μέγαρα τρεις ημέρες μετά το φονικό και ενώ οι Αρχές τον αναζητούσαν στη Χαλκιδική, έχει συσταθεί ειδική ομάδα από 30 έμπειρους αστυνομικούς που χτενίζει περιοχές της Αττικής. Συγκεκριμένα, οι έρευνες γίνονται σε Ασπρόπυργο, Πειραιά, Φάληρο και Μελίσσια, όπου μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τον 34χρονο, άλλοτε μόνο και άλλοτε με το παιδί.

«Σκόρπιες μαρτυρίες»

Ανάλογες πληροφορίες έχει και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος ερευνά για λογαριασμό της οικογένειας της αδικοχαμένης Λέλας Μαυρομάτη.

«Υπάρχουν επίσης σκόρπιες μαρτυρίες για τα Μέγαρα, τη Σαλαμίνα, σε περιοχές προς την Κόρινθο. Μάλιστα, κάποιος αναφέρει ότι εθεάθη φορώντας σκούφο, μαζί με μια παρέα Αλβανών, ότι είχε το παιδί μαζί του, αλλά όταν θεώρησε ότι έγινε αντιληπτός, έφυγε γρήγορα με τα πόδια και εξαφανίστηκε» είπε στην «Espresso» o κ. Τσούκαλης. 4erfwartg 2Στο μεταξύ, ο Αλέξης Κούγιας έχει καταθέσει στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Λάρισας (όπου βρισκόταν για άλλη υπόθεσή του) όσα διαδραματίστηκαν στα Μέγαρα στις 8 Ιανουαρίου. Πάντως, με ανακοίνωσή του για το τετ α τετ στην περιοχή Βαρέα των Μεγάρων, ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι ο άνδρας με τον οποίο συναντήθηκε και επέβαινε σε ένα παλιό πράσινο Citroen ήταν όντως ο Λέσι.

«Είχε τη σωματική διάπλαση του καταζητούμενου και στο κεφάλι του φορούσε ένα μάλλινο σκούφο που κάλυπτε το μέτωπο και τ’ αυτιά του. Ηταν ξυρισμένος και τα χαρακτηριστικά του έμοιαζαν με τα χαρακτηριστικά του δράστη. Τον ρώτησα τι θέλει από εμένα και μου είπε να συζητήσουμε αν δέχομαι να αναλάβω την υπεράσπισή του (…). Του απάντησα ότι πριν συζητήσουμε το οτιδήποτε, θα πρέπει άμεσα να παραδώσουμε το παιδί (…). Συμφώνησε και μου είπε ότι θα με καλέσει σε δύο ώρες, για να μου πει πού θα συναντηθούμε μαζί με το παιδί, ώστε να κινήσω τη διαδικασία της παραδόσεώς του και της ασφαλούς παραδόσεως του παιδιού. Εφυγε προς την Αθήνα κάτω από υπόγεια διάβαση που διαπερνά την εθνική οδό. Εκτοτε δεν μου τηλεφώνησε».

Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες κτιρίων κοντά στην περιοχή όπου έγινε η συνάντηση, σύμφωνα με τον ποινικολόγο, και προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έχει καταγραφεί το όχημα του Λέσι και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Αποφεύγει να κυκλοφορεί με το παιδί του

Οι αστυνομικοί εξετάζουν λεπτομερώς και με προσοχή τα στοιχεία που συλλέγουν, καθώς προέχει να βρεθεί το συντομότερο δυνατό καλά στην υγεία του ο μικρός Φοίβος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του αποφεύγει να κυκλοφορεί μαζί του, προσπαθώντας να κρατήσει μακριά τα βλέμματα του κόσμου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι ο βασικότερος σκοπός του ήταν να βοηθήσει στην ασφαλή παράδοση του παιδιού. «Μέσα στο αυτοκίνητο δεν είδα άλλο πρόσωπο, παρότι προσπάθησα να δω με μεγάλη προσοχή, πιθανολογώντας ότι μαζί του θα ήταν και το μικρό παιδί. (…) Τον ρώτησα πού είναι το παιδί και αν είναι καλά. Μου είπε ότι το παιδί δεν είναι μαζί του, αλλά είναι πολύ καλά».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...