Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

«Χτενίζουν» την Αττική για τον Αλβανό killer

Ειδική ομάδα από 30 έμπειρους αστυνομικούς στην έρευνα για τον εντοπισμό του δολοφόνου και του μικρού Φοίβου! Ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του περιγράφει τη συνάντησή του με τον 34χρονο

Στην Αττική επικεντρώνονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του 34χρονου Αλβανού Τζέιμς Κλοντ Λέσι που έχει εξαφανιστεί με τον 4χρονο γιο του Φοίβο μετά τη δολοφονία (με επτά μαχαιριές) της πρώην συζύγου του μέσα στο σπίτι της στην Ορμύλια Χαλκιδικής ανήμερα τα Φώτα.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Μετά την αποκάλυψη του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια ότι συναντήθηκε με τον συζυγοκτόνο στα Μέγαρα τρεις ημέρες μετά το φονικό και ενώ οι Αρχές τον αναζητούσαν στη Χαλκιδική, έχει συσταθεί ειδική ομάδα από 30 έμπειρους αστυνομικούς που χτενίζει περιοχές της Αττικής. Συγκεκριμένα, οι έρευνες γίνονται σε Ασπρόπυργο, Πειραιά, Φάληρο και Μελίσσια, όπου μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τον 34χρονο, άλλοτε μόνο και άλλοτε με το παιδί.

«Σκόρπιες μαρτυρίες»

Ανάλογες πληροφορίες έχει και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος ερευνά για λογαριασμό της οικογένειας της αδικοχαμένης Λέλας Μαυρομάτη.

«Υπάρχουν επίσης σκόρπιες μαρτυρίες για τα Μέγαρα, τη Σαλαμίνα, σε περιοχές προς την Κόρινθο. Μάλιστα, κάποιος αναφέρει ότι εθεάθη φορώντας σκούφο, μαζί με μια παρέα Αλβανών, ότι είχε το παιδί μαζί του, αλλά όταν θεώρησε ότι έγινε αντιληπτός, έφυγε γρήγορα με τα πόδια και εξαφανίστηκε» είπε στην «Espresso» o κ. Τσούκαλης. Στο μεταξύ, ο Αλέξης Κούγιας έχει καταθέσει στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Λάρισας (όπου βρισκόταν για άλλη υπόθεσή του) όσα διαδραματίστηκαν στα Μέγαρα στις 8 Ιανουαρίου. Πάντως, με ανακοίνωσή του για το τετ α τετ στην περιοχή Βαρέα των Μεγάρων, ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι ο άνδρας με τον οποίο συναντήθηκε και επέβαινε σε ένα παλιό πράσινο Citroen ήταν όντως ο Λέσι.

«Είχε τη σωματική διάπλαση του καταζητούμενου και στο κεφάλι του φορούσε ένα μάλλινο σκούφο που κάλυπτε το μέτωπο και τ’ αυτιά του. Ηταν ξυρισμένος και τα χαρακτηριστικά του έμοιαζαν με τα χαρακτηριστικά του δράστη. Τον ρώτησα τι θέλει από εμένα και μου είπε να συζητήσουμε αν δέχομαι να αναλάβω την υπεράσπισή του (…). Του απάντησα ότι πριν συζητήσουμε το οτιδήποτε, θα πρέπει άμεσα να παραδώσουμε το παιδί (…). Συμφώνησε και μου είπε ότι θα με καλέσει σε δύο ώρες, για να μου πει πού θα συναντηθούμε μαζί με το παιδί, ώστε να κινήσω τη διαδικασία της παραδόσεώς του και της ασφαλούς παραδόσεως του παιδιού. Εφυγε προς την Αθήνα κάτω από υπόγεια διάβαση που διαπερνά την εθνική οδό. Εκτοτε δεν μου τηλεφώνησε».

Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες κτιρίων κοντά στην περιοχή όπου έγινε η συνάντηση, σύμφωνα με τον ποινικολόγο, και προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έχει καταγραφεί το όχημα του Λέσι και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Αποφεύγει να κυκλοφορεί με το παιδί του

Οι αστυνομικοί εξετάζουν λεπτομερώς και με προσοχή τα στοιχεία που συλλέγουν, καθώς προέχει να βρεθεί το συντομότερο δυνατό καλά στην υγεία του ο μικρός Φοίβος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του αποφεύγει να κυκλοφορεί μαζί του, προσπαθώντας να κρατήσει μακριά τα βλέμματα του κόσμου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι ο βασικότερος σκοπός του ήταν να βοηθήσει στην ασφαλή παράδοση του παιδιού. «Μέσα στο αυτοκίνητο δεν είδα άλλο πρόσωπο, παρότι προσπάθησα να δω με μεγάλη προσοχή, πιθανολογώντας ότι μαζί του θα ήταν και το μικρό παιδί. (…) Τον ρώτησα πού είναι το παιδί και αν είναι καλά. Μου είπε ότι το παιδί δεν είναι μαζί του, αλλά είναι πολύ καλά».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα