Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Κάννες με Στρος Καν και σέξι εμφανίσεις!

Ο (πρώην) Mr ΔΝΤ, αλλά και ο Πολάνσκι με την ημίγυμνη σύζυγο συγκέντρωσαν τα φλας.

Το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών λίγο έλειψε να αποκτήσει κόκκινα «αξεσουάρ», καθώς στο φινάλε πέρασαν από αυτό μια προκλητικά ημίγυμνη ηθοποιός και ο πρωταγωνιστής του χειρότερου σεξουαλικού σκανδάλου των τελευταίων ετών. Ο Ρομάν Πολάνσκι συνοδευόμενος από την ημίγυμνη σύζυγό του Εμανιουέλ Σενιέ και ο Ντομινίκ Στρος Καν με τη νέα σύντροφό του Μιριάμ Λαουφίρ έβαλαν το glamorous στοιχείο της Κρουαζέτ σε δεύτερη μοίρα!

Ο διάσημος σκηνοθέτης, που έχει καταδικαστεί από αμερικανικό δικαστήριο για τη σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης το 1977, στη συνέντευξη που έδωσε με αφορμή την παρουσίαση της νέας του ταινίας «Η Αφροδίτη με τη γούνα», τόνισε ότι το αντισυλληπτικό χάπι κάνει αρσενικές τις γυναίκες, ενώ πρόσθεσε ότι η ισότητα των δύο φύλων εξοβελίζει τον ρομαντισμό από τη ζωή μας. Αυτές οι άκρως σεξιστικές δηλώσεις του 79χρονου κινηματογραφιστή, που έκαναν τους αρθρογράφους της γαλλικής «Figaro» να αναρωτιούνται αν διεκδικεί τον «Χρυσό Φοίνικα του μισογυνισμού», έγιναν ενώ είχε στο πλευρό του τη 46χρονη σύζυγό του και πρωταγωνίστρια της ταινίας του, η οποία είχε επιλέξει μια κόκκινη τουαλέτα με βαθύ και… πλατύ ντεκολτέ, αλλά και άνοιγμα που έφτανε μέχρι τη ζώνη. Και για να μην αρχίσουν κάποιοι να αναρωτιούνται «τι φοράει κάτω από το άνοιγμα;», φρόντισε να δείξει το κατακόκκινο εσώρουχό της.

Στο ίδιο κόκκινο χαλί πόζαρε και ένας άλλος «πρωταγωνιστής». Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν έφτασε στον χώρο του φεστιβάλ με πλατύ χαμόγελο προκειμένου να παραστεί στην προβολή της κλασικής ταινίας «Plein Soleil» του Ρενέ Κλεμάν, η οποία επελέγη στο πλαίσιο του τιμητικού αφιερώματος στον Αλέν Ντελόν. Η εμφάνισή του προκάλεσε αίσθηση, καθώς φέτος οι Κάννες είχαν γεμίσει με αφίσες της νέας ταινίας με τίτλο «Welcome to New York», η οποία εστιάζει στο σκάνδαλο με την Ντιάλο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ


39f854u745kΘρίαμβος για τη 19χρονη (Ελληνίδα) Αντέλ που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα!

Νίκες για τα φαβορί, αλλά και εκπλήξεις έκρυβαν οι αποφάσεις της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών που ολοκληρώθηκε χθες με θρίαμβο της ταινίας «Η ζωή της Αντέλ», με πρωταγωνίστρια της ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος. Η ταινία που αφηγείται των έρωτα δύο νεαρών Γαλλίδων κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα, με κριτικούς και κοινό να μιλούν με θαυμασμό για τις ερμηνείες της Αντέλ Εξαρχόπουλος και της Λια Σεϊντού. Οι δύο πρωταγωνίστριες δεν έκρυβαν τη χαρά τους για τη νίκη. Ανέβηκαν στη σκηνή και όταν ο σκηνοθέτης Αμπντελατίφ Κεσίς πήρε στα χέρια του το βαρύτιμο βραβείο, τον αγκάλιασαν και τον φίλησαν ταυτόχρονα. Η ταινία απέσπασε επίσης το βραβείο καλύτερης ταινίας του επίσημου τμήματος του φεστιβάλ, που απονέμει η κριτική επιτροπή της διεθνούς ομοσπονδίας κριτικών.

Ενας βετεράνος του Χόλιγουντ, ο Μπρους Ντερν κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στην ταινία «Nebraska», ενώ η Γαλλίδα, Μπερενίζ Μπεγιό είναι η νικήτρια στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών. Η νίκη του Μεξικανού Αμάτ Εσκαλάντε για τη σκηνοθεσία του στην ταινία «Heli» χαρακτηρίζεται «έκπληξη» από αρκετούς, δεν ισχύει όμως το ίδιο για το μεγάλο βραβείο που φέτος δόθηκε στην ταινία «Inside Llewyn Davis» των αδελφών Κοέν. Βραβείο σεναρίου πήρε ο Κινέζος Ζία Ζανγκ- Kε για την ταινία «A touch of sin», ενώ εκείνο της κριτικής επιτροπής απονεμήθηκε στον Ιάπωνα Χιροκάζου Κόρε-Εντα για την ταινία «Tel pere, tel fils».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...