Μαράϊα Κάρεϊ- Τζέϊμς Πάρκερ: Eνα ζευγάρι β’ διαλογής

Οι κακές γλώσσες του Χόλιγουντ «βάφτισαν» με ένα όχι και τόσο κολακευτικό ψευδώνυμο την τραγουδίστρια και τον Αυστραλό αγαπημένο της

Οι κακές γλώσσες του Χόλιγουντ «βάφτισαν» με ένα όχι και τόσο κολακευτικό ψευδώνυμο την τραγουδίστρια και τον Αυστραλό αγαπημένο της

Είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, γι’ αυτό και αποτελούν, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της διεθνούς σοουμπίζ. Το δεύτερης κατηγορίας επαγγελματικό στάτους της Μαράια Κάρεϊ και το αντίστοιχης κατάταξης γούστο του Αυστραλού μεγιστάνα των καζίνο και των κινηματογραφικών παραγωγών Τζέιμς Πάκερ στις γυναίκες έκαναν τις κακές γλώσσες του Χόλιγουντ να καταλήξουν σ’ ένα όχι και τόσο κολακευτικό uni-name.

Μετά το Μπραντζελίνα (Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί) και το ΤομΚατ (Τομ Κρουζ και η πρώην σύζυγός του Κέιτι Χολμς) στα ρεπορτάζ που ασχολούνται με το επίσημο πια ειδύλλιο της Κάρεϊ και του Πάκερ φιγουράρει το Παράια, που στα αγγλικά σημαίνει παρίας.

Φαντάζει γραφική

Τα υπερβολικά καπρίτσια της Κάρεϊ, η οποία κάθε φορά που βγαίνει έξω για φαγητό βάζει 11 σωματοφύλακες να δημιουργούν τείχος για να μην την βλέπει ο κόσμος να τρώει ή απαιτεί να κάθεται σε θρόνο περιτριγυρισμένο από λουλούδια και πεταλούδες για να υπογράψει αυτόγραφα σε κατάστημα του Λονδίνου, την κάνουν να φαντάζει τουλάχιστον γραφική, τη στιγμή που τον τελευταίο καιρό δεν έχει να επιδείξει και κάποια σοβαρή επιτυχία.

Από την άλλη πλευρά, ο νέος αρραβωνιαστικός της είναι γνωστός για την καταστροφική πορεία του στις επιχειρήσεις -κάνει τη μία επενδυτική «πατάτα» μετά την άλλη- και τις επίσης άκυρες επιλογές του στην ερωτική ζωή του. Εκτός από την εξαίρεση του φημολογούμενου ειδυλλίου του με τη συμπατριώτισσά του καλλονή Μιράντα Κερ, είναι fan των στάρλετ και των μοντέλων με πλούσιο ντεκολτέ. Στην Αυστραλία κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Πάκερ έκανε σχέση με την Κάρεϊ επειδή θέλει να εξαπλώσει τις επιχειρήσεις του στο Χόλιγουντ και το Λας Βέγκας και πως η τραγουδίστρια μάλλον βολεύεται επειδή το lifestyle της χρειάζεται την ένεση του ζεστού χρήματος του Αυστραλού επιχειρηματία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.