Γεύσεις από το «Sweet Charity»

Καρύδη, Παπαδημητρίου και Μπουλέ σε εντατικές πρόβες για το γνωστό μιούζικαλ

Καρύδη, Παπαδημητρίου και Μπουλέ σε εντατικές πρόβες για το γνωστό μιούζικαλ

Η μία έγινε κοκκινομάλλα και οι άλλες δύο καστανές με κοντό μαλλί!

Αν δεν βρίσκαμε τη φωτογραφία στον λογαριασμό Instagram της Νάντιας Μπουλέ και δεν βλέπαμε τα tags, ούτε που θα φανταζόμασταν ότι τα τρία κορίτσια είναι η Σμαράγδα Καρύδη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η πρώην παρουσιάστρια και νυν ηθοποιός σε μιούζικαλ. Τα τρία κορίτσια συμπράττουν φέτος στη γνωστή μουσικοχορευτική θεατρική επιτυχία «Sweet Charity», που θα ανέβει στις 16 Μαρτίου στο θέατρο Μπάντμιντον, και έχουν ήδη αρχίσει τις εντατικές πρόβες.

Μάλιστα, όταν βρίσκουν χρόνο, φωτογραφίζονται για τα social media, δίνοντας μια γεύση στους followers τους για το τι πρόκειται να δουν επί σκηνής. Η Σμαράγδα, μάλιστα, έκανε πρόσφατα άλλη μια φωτογράφιση για την προώθηση του μιούζικαλ, με δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου, διχτυωτό καλσόν και φλογερή κόκκινη περούκα .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.