Οι ωραίες του Τρύφωνα!

Σπυροπούλου και Καγιά ανάμεσα στις μοιραίες γυναίκες της εγχώριας showbiz που ποζάρουν στο νέο ημερολόγιο του δημοφιλούς hair stylist

Σπυροπούλου και Καγιά ανάμεσα στις μοιραίες γυναίκες της εγχώριας showbiz που ποζάρουν στο νέο ημερολόγιο του δημοφιλούς hair stylist

Ντίβες της ελληνικής τηλεόρασης (και όχι μόνο) κάνουν… παρέλαση στις σελίδες του νέου ημερολογίου του Τρύφωνα Σαμαρά.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε στον φακό ως femme fatale. Στη μία από τις λήψεις η παρουσιάστρια του Alpha έχει τα μαλλιά της ελεύθερα -με ανέμελες μπούκλες- στους ώμους της, ενώ στη δεύτερη μαζεμένα σε έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο, αναδεικνύοντας τον λαιμό της, ο οποίος είναι στολισμένος με δαντελένια δημιουργία, που θυμίζει τσόκερ.

Οσο για τη Βίκυ Καγιά; Αν και την έχουμε δει σε πολλές σέξι φωτογραφίσεις, σε αυτή έβγαλε κάτι παραπάνω από αισθησιασμό. Μάλιστα, το πρώην top model -που κάνει ωστόσο επιλεκτικές εμφανίσεις στην πασαρέλα- δεν δίστασε να φωτογραφηθεί topless, κρύβοντας με τα χέρια της το στήθος της. Ωστόσο, υπήρξαν και λήψεις στις οποίες η Βίκυ εμφανίζεται με vintage κορσέ, που την κάνει να δείχνει ακόμη πιο αισθησιακή.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ο ορισμός της femme fatale chic. Οσο για τη Βίκυ Καγιά; Εχει φωτογραφηθεί πολλές φορές στο παρελθόν για το ίδιο project και ήταν για ακόμη μια φορά fabulous και sexy» λέει στην «Espresso» ο Τρύφωνας, ο οποίος, έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας, επανέφερε δυναμικά το beauty project με την υπογραφή του, που θεωρείται πλέον κάτι σαν θεσμός.

Στο 18ο ετήσιο ημερολόγιό του, που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με το περιοδικό «Hello!», πρωταγωνιστούν και άλλες όμορφες γυναίκες, όπως η Αθηνά Οικονομάκου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ευαγγελία Αραβανή, η Μαρία Κορινθίου και η Αναστασία Περράκη.

Τις φωτογραφίσεις έκαναν η Μάρα Δεσύπρη και ο Κώστας Αυγούλης, το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Φρέντυ Καλομπράτσος, ενώ το styling ήταν του Βαγγέλη Μιχέλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.