Ο πιο διάσημος chef του κόσμου αυτοκτόνησε!

Ο 44χρονος Μπενουά Βιολιέ, ιδιοκτήτης του καλύτερου εστιατορίου στον κόσμο, αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του

Με ένα από τα όπλα που χρησιμοποιούσε στο αγαπημένο του χόμπι, το κυνήγι, έβαλε τέλος στη ζωή του, μόλις στα 44 χρόνια του, ένας από τους πιο επιτυχημένους σεφ της Γαλλίας.

Ο Μπενουά Βιολιέ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το απόγευμα της Κυριακής, με μια καραμπίνα δίπλα του, μόνο λίγους μήνες αφότου το εστιατόριό του αναδείχθηκε στο καλύτερο του κόσμου!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Hotel de Ville στην Ελβετία, που διαθέτει τρία αστέρια Michelin, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία αυτοπυροβολήθηκε. Εχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του, ωστόσο η αστυνομία τόνισε ότι δεν θα δώσει άλλες πληροφορίες, σεβόμενη το πένθος της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με το ελβετικό ειδησεογραφικά σάιτ 24 heures, ο σεφ θα παρευρισκόταν στην παρουσίαση του νέου Οδηγού Michelin στο Παρίσι χθες. Στην τελετή κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ όλοι οι κορυφαίοι σεφ δήλωσαν σοκαρισμένοι από την εξέλιξη, καθώς ο Βιολιέ έδειχνε να βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του. Το εστιατόριό του Hotel de Ville στη Λοζάνη, που διοικούσε με τη σύζυγό του Μπριζίτ, τον Δεκέμβριο κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου από 1.000 εστιατόρια σε 48 χώρες του κόσμου, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «La Liste».

Το 2015 πάντως ήταν δύσκολη χρονιά για τον διάσημο σεφ, ο οποίος, όπως είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή του, έχασε τους δύο πατεράδες του, τον βιολογικό του, τον Απρίλιο, και τον μέντορά του Φιλίπ Ροσά, που πέθανε τον Ιούλιο έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε ενώ έκανε ποδήλατο.

Ο γεννημένος στην παραλιακή πόλη της Γαλλίας Ροσέλ σεφ, που είχε πάρει τα τελευταία χρόνια την ελβετική υπηκοότητα, αγάπησε το φαγητό και το κυνήγι μέσα από τις συνήθειες της οικογένειάς του που ασχολούνταν με την οινοποιία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.