Παντρεύτηκαν λίγα λεπτά μετά το πρώτο ραντεβού

Βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο για λίγα δευτερόλεπτα την Παρασκευή, ωστόσο αυτό αποδείχθηκε αρκετό για να παντρευτούν την ίδια μέρα. Η 36χρονη Ερικα Χάρις, μητέρα τριών παιδιών, και ο Αρτε Βαν συναντήθηκαν πρώτη φορά από κοντά την ημέρα του γάμου τους, αν και υποστηρίζουν ότι ένιωθαν ήδη κοντά από τη μέρα που γνωρίστηκαν μέσω Instagram τον περασμένο Μάρτιο. Ο Βαν, που ζει στη Νέα Υόρκη, αποφάσισε ότι δεν άντεχε πια μακριά της, έκλεισε εισιτήριο και βρέθηκε να την αγκαλιάζει στο αεροδρόμιο του Οντάριο. Λίγη ώρα μετά αντάλλασσαν όρκους αιώνιας πίστης.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο αγαπώ αυτόν τον άνδρα. Τώρα που έχουμε περάσει τρεις μέρες μαζί, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τον αγαπώ» δήλωσε η Χάρις, η οποία είχε καλέσει στο αεροδρόμιο και το δίκτυο CBS News, ώστε να μπορέσει να δει τον «insta-γάμο» τους, όπως τον αποκαλεί η ίδια, και η πεθερά της, που δεν μπορούσε να κάνει το ταξίδι.

Τώρα η Χάρις στη σελίδα της στο Instagram δηλώνει παντρεμένη με τον άνδρα των ονείρων της, ενώ στη δική του ο Βαν παντρεμένος με τον έρωτα της ζωής του. Η Χάρις ήταν αυτή που επικοινώνησε πρώτη μαζί του μέσω της εφαρμογής, επειδή, όπως εξομολογήθηκε, τη συγκίνησαν τα σχόλιά του κάτω από τις φωτογραφίες του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.