ΑΕΚ: Ο Πογέτ «παίσει» με το μυαλό των παικτών

Το να σπάσουν το αήττητο σερί του Ολυμπιακού είναι μεγάλο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. «Θέλουμε μόνο νίκη σε αυτό το παιχνίδι» τους ξεκαθάρισε και ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην ψυχολογική προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» εν όψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον αποτύπωσε το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του «Δικεφάλου» με τις δηλώσεις του «ένας αγώνας όπως αυτός με τον Ολυμπιακό είναι σίγουρα σπουδαίος. Για μένα το σημαντικό είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και όχι να επικεντρωθούμε στον αντίπαλο. Εχουμε καλή ομάδα, διαθέτουμε ποιότητα στο ρόστερ και παίζουμε στην έδρα μας» είπε ο Σουηδός μέσος.

Οι Κορδέρο, Σοϊλέδης και Μπαρμπόσα είναι οι τρεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με τον τελευταίο να δίνει μάχη με τον χρόνο για να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να προλάβει να αγωνιστεί. Η σημερινή προπόνηση και η αυριανή θα κρίνουν τη συμμετοχή του.

Από κει και πέρα αποφασίστηκε ο Πέτρος Μάνταλος να εκτίσει τη ποινή του (για τις επτά κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε) στα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό. Η επιλογή αυτή του Πογέτ προκάλεσε μεγάλη συζήτηση, ωστόσο ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε σημαντικό λόγο που δεν δήλωσε τον αρχηγό του στο ματς με τον Ηρακλή αντί του Παναθηναϊκού. Κόντρα στον «Γηραιό» έχουν δηλωθεί να απουσιάσουν οι Αραβίδης και Γκάλο.

Στο μεταξύ, διέρρευσε ότι η ΑΕΚ απέρριψε προ ημερών πρόταση (για δανεισμό με οψιόν αγοράς) της Στουτγάρδης για τον Ανταμ Τζανετόπουλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.