Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Χρυσά κουφέτα για Χατζηγιάννη – Τσακίρογλου σε σκηνικό «όνειρο»

Αν και το 2016 είναι δίσεκτο, δεν στερείται εντυπωσιακών γαμήλιων τελετών και δεξιώσεων στους κύκλους της ναυτιλίας και της high society…

Αν και το 2016 είναι δίσεκτο, δεν στερείται εντυπωσιακών γαμήλιων τελετών και δεξιώσεων στους κύκλους της ναυτιλίας και της high society. Λίγες ημέρες πριν από τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου επισημοποίησαν τον έρωτά τους δύο πολύ νέα και ερωτευμένα παιδιά, γόνοι γνωστών εφοπλιστικών οικογενειών.

Το προηγούμενο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, ημέρα των γενεθλίων της καλλονής νύφης Βάνιας Χατζηγιάννη, τελέστηκε ο γάμος της με τον Βασίλη Τσακίρογλου στο παρεκκλήσι της έπαυλης Χατζηγιάννη στην Εκάλη.

Στους κήπους της βίλας, που είχαν μετατραπεί σε χολιγουντιανό σκηνικό, με λευκές τέντες και συνθέσεις από εκατοντάδες τριαντάφυλλα, ορχιδέες και μυγδαλιές -από την εξπέρ του είδους Φαίη Βαλλίδη-, δόθηκε η γαμήλια δεξίωση με καλεσμένα τα μεγαλύτερα ονόματα των τονάζ, όπως η grande dame Εριέττα Λάτση, ο δρ Γιάννης Κούστας, ο Αντώνης Κομνηνός, τα ζεύγη Ανδρέα και Αλεξάνδρας Μαρτίνου, Ντίνου Κόκκαλη – Αταλάντης Μαρτίνου, Πόλυ και Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Νίκου Τσάκου – Σήλιας Κριθαριώτη (η οποία είχε δημιουργήσει και το ονειρικό νυφικό της Βάνιας Χατζηγιάννη), Νίκου και Νινέττας Βαφειά, Χάρη και Εμιλυ Βαφειά, οι οικογένειες Ελληνα, Μεταξωτού, Δαλακούρα, Κανελλοπούλου.

Περισσότεροι από τετρακόσιοι καλεσμένοι των οικογενειών Χατζηγιάννη και Τσακίρογλου ευχήθηκαν στους νεονύμφους «βίον ανθόσπαρτον», ενώ στη δεξίωση-υπερπαραγωγή τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος και έγινε χαμός.

Ο Ρέμος ακόμα μία φορά, όπως είχε συμβεί και στον γάμο του Νικόλα Μαρτίνου με την Ελένη Προκοπίου, επιδόθηκε σε «αγώνα ταχύτητας» για να προλάβει το πρόγραμμα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται και την έξτρα εμφάνισή του στον γάμο της Εκάλης.

Στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα πάντως θριάμβευσε η χρυσή νεολαία με «αρχηγούς» τα τέσσερα μικρότερα αδέρφια της νύφης, όταν στα ντεκ έπαιξε μουσική ο γνωστός dj Γιάννης Σαρτζετάκης που ξεσήκωσε τους προσκεκλημένους.

Θερμή παράκληση της low profi le εφοπλιστικής οικογένειας ήταν να μην ανεβάσουν οι καλεσμένοι φωτογραφίες από τον ονειρικό γάμο στα social media. Οσο για τους υπόλοιπους κοσμικούς γάμους της χρονιάς, ετοιμάζονται το καλοκαίρι σε Πόρτο Χέλι και Μύκονο.

Στο νησί των ανέμων με καλεσμένους από όλο τον κόσμο θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο γιος της Ντόρας Θεοδώρου και του Αιγύπτιου billionaire Χαμίντ ελ Σιάτι, Καρίμ με την καλλονή της Victoria’s Secret Αννα Μπεατρίς Μπάρος. Τον δεύτερο γάμο του θα τελέσει στο Πόρτο Χέλι ο 56χρονος εφοπλιστής Νίκος Λυκιαρδόπουλος με την Κατερίνα Κατώπη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....