Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Μαρίνα απασφαλίζει κι είναι έτοιμη να καταδώσει το Μαθιό, για...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η είδηση...

Ο Μανουσάκης απλώνει «δίχτυ» στην κρατική τηλεόραση

Ο Μανούσος Μανουσάκης ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά όχι...

Ο Λαζόπουλος έχασε τις αισθήσεις του και έκανε ράμματα στο κεφάλι

Χάντρα θαλασσιά... θα πρέπει να φορέσει ο Λάκης Λαζόπουλος!...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...

Ελεύθερος με όρους ο «κύριος» της Μαρίας

Δεν προφυλακίστηκε τελικά ο γνωστός 46χρονος επιχειρηματίας, που κατηγορείται ότι «έδινε» την 34χρονη σύζυγό του για σεξουαλικά όργια

Δεν προφυλακίστηκε τελικά ο γνωστός 46χρονος επιχειρηματίας, που κατηγορείται ότι «έδινε» την 34χρονη σύζυγό του για σεξουαλικά όργια


Η Espresso weekend (το Σαββατοκύριακο 20/02) παρουσιάζει τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΗ
Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο • 2 CD με 30 μεγάλα τραγούδια!
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ «ESPRESSO WEEKEND»



Σε δικαστικό «μπρα ντε φερ» ανάμεσα στον 46χρονο γνωστό επιχειρηματία στον κλάδο της ναυτιλίας και την εντυπωσιακή σύζυγό του εξελίσσεται η πρωτοφανής υπόθεση μαστροπείας με ομαδικά όργια, βίτσια, χρήμα και άφθονη κοκαΐνη, που ήρθε στο φως μετά την καταγγελία της 34χρονης γυναίκας.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος οδηγήθηκε προ ημερών ενώπιον της 29ης τακτικής ανακρίτριας, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Σε βάρος του 46χρονου καθώς και ακόμη τριών προσώπων (μία Ελληνίδα, ένας Κύπριος και ένας Αλβανός) είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για σωματεμπορία από κοινού και κατά μόνας, ομαδικό βιασμό (από δύο ή περισσότερους δράστες, που ενεργούσαν από κοινού), βιασμό, διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση και παράνομη βία.

Παρά το βαρύτατο κατηγορητήριο, ωστόσο, τα στοιχεία της δικογραφίας που έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελικές και οι δικαστικές Αρχές δεν στάθηκαν επαρκή για να οδηγήσουν στην προφυλάκισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της 34χρονης «Μαρίας» (όπως ήταν το ψευδώνυμο με το οποίο ήταν γνωστή στους «πελάτες») δεν κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, καθώς η κατάθεση της γυναίκας φέρεται ότι είναι, μέχρι στιγμής, το μοναδικό επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος του. Εξάλλου, δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι οι έρευνες των Aρχών στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ και η αξιοπιστία της «Μαρίας» ελέγχεται εξονυχιστικά.

Οι αναλυτικές περιγραφές της μελαχρινής 34χρονης για πάρτι οργίων που γίνονταν σε βίλες πλουσίων και υπεράνω πάσης υποψίας επιχειρηματιών, οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη διετή «θητεία» της ως call girl, που εκδιδόταν αντί 170 ευρώ την ώρα, σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες, μέσω των οποίων κλείνονται ερωτικά ραντεβού, δεν αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες πολυτελών επαύλεων και ξενοδοχείων. Αυτό που διερευνάται, ωστόσο, είναι κατά πόσο ο σύζυγός της και οι συγκατηγορούμενοί του την υποχρέωναν να εκδίδεται, ασκώντας βία και βγάζοντας τελικά μαύρο χρήμα ή εάν η ίδια συμμετείχε αυτοβούλως στις καταγγελλόμενες πράξεις και για δικούς της λόγους εξαπέλυσε το βαρύ «κατηγορώ» εναντίον του συζύγου της και πατέρα των δύο παιδιών τους.

Πάντως, στην πολυσέλιδη κατάθεσή της στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, η «Μαρία»… καίει κόσμο, αφού κατονομάζει συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία -κατά την ίδια- συμμετείχαν σε κύκλωμα πορνείας. Μάλιστα, δίνει διευθύνσεις και στοιχεία για τις βίλες των οργίων, τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής, τα ερωτικά στούντιο αλλά και τα πρακτορεία που εφοδίαζαν τους «πελάτες» με τις κοπέλες που ανταποκρίνονταν στα βίτσια τους.

Ο ρόλος της ιδιοκτήτριας αλυσίδας ξενοδοχείων 

Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση φέρεται ότι είναι η ιδιοκτήτρια γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων ημιδιαμονής στα βόρεια προάστια (αναζητείται από τις Αρχές), την οποία κατονομάζει στην κατάθεσή της η 34χρονη. Στη γυναίκα αυτή η «Μαρία» αποδίδει τη μεσολάβηση για το κλείσιμο των πρώτων ραντεβού της με πελάτες ως εκδιδόμενη, εισπράττοντας μάλιστα μια διόλου ευκαταφρόνητη προμήθεια. «Την ίδια χρονική περίοδο, δηλαδή αρχές του έτους 2014, η (…) μου ζήτησε φωτογραφίες, για να με διαθέτει ευκολότερα και συστηματικότερα, μου είπε» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, η 34χρονη στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς.
Εντύπωση προκαλούν όμως και οι… συγγενικές σχέσεις εμπλεκομένων στην υπόθεση, με τη «Μαρία» να αναφέρει στην κατάθεσή της ότι ένα από τα πρόσωπα που τη μετέφεραν στα «ροζ» ραντεβού ήταν ο κουμπάρος της και συγκεκριμένα ο άνδρας που είχε βαφτίσει την 6χρονη κόρη της!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...