Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Στα χέρια του Λιβανίου όλα τα αρχεία της Ν.Δ.!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το μητρώο της Ν.Δ., δηλαδή ολόκληρο το αρχειακό υλικό της, βρίσκεται στα χέρια ενός ανθρώπου προερχόμενου από τον χώρο του «βαθέος» ΠΑΣΟΚ, του Θόδωρου Λιβανίου.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το μητρώο της Ν.Δ., δηλαδή ολόκληρο το αρχειακό υλικό της, βρίσκεται στα χέρια ενός ανθρώπου προερχόμενου από τον χώρο του «βαθέος» ΠΑΣΟΚ, του Θόδωρου Λιβανίου. Ο κ. Λιβάνιος επισήμως έχει τη διεύθυνση μηχανοργάνωσης. Μόνος του ο τίτλος δεν λέει τίποτε. Ομως, όπως μας καταγγέλλει σημαίνον στέλεχος της Ν.Δ., «πίσω από τον ψυχρό κι αδιάφορο τίτλο κρύβεται το αρχείο του κόμματος». Και προσθέτει: «Ο Θόδωρος Λιβάνιος υπήρξε στο παρελθόν στενός συνεργάτης του Γιώργου Καμίνη, δεξί χέρι του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση, και έχει δουλέψει για τον γνωστό εκλογολόγο Ηλία Νικολακόπουλο, ο οποίος τώρα βρίσκεται στον στενό πυρήνα συνεργατών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Λέγεται μάλιστα ότι αυτός μαζί με γνωστό καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου, τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη και τον επονομαζόμενο και… «Παρασκευά Αυγερινό του Τσίπρα», δηλαδή τον γεν. γραμματέα του υπ. Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, είναι «οι άνθρωποι που σχεδιάζουν την κυβερνητική ατζέντα σήμερα».

Οι ενστάσεις λοιπόν εγείρονται, σύμφωνα πάντοτε με τον καταγγέλλοντα, για το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος έχει τα κλειδιά του αρχείου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατ’ επέκταση… γνωρίζει τα βαθιά μυστικά της!

koritsia img 0213
Πενήντα δύο κουκλάρες μαθήτριες ήρθαν στη Βουλή καλεσμένες του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.
Οι μαθήτριες του 1ου Λυκείου Ναυπάκτου προκάλεσαν… σεισμό στη Βουλή, γιατί ήταν όλες τους μοντέλα. Από τα 70 παιδιά της β’ λυκείου στο λύκειό τους τα 52 είναι κορίτσια.
Ο βουλευτής τις ξενάγησε στους χώρους του Κοινοβουλίου και οι selfies… έπεσαν σύννεφο!
Ο ίδιος συνοδευόταν από την αδελφή του Ξένια, μια από τις συνολικά οκτώ αδελφές του.

Τους προσέχει ο Δίας

diasΕίναι τεσσάρων ετών και ανήκει κανονικά στο σώμα των αστυφυλάκων. Ο λόγος για τον φύλακα-άγγελο των βουλευτών, το σκυλί ονόματι Δίας, που εγκαταστάθηκε προ ημερών στη Βουλή και ελέγχει τα πάντα. O τετράποδος αστυνομικός κάθε πρωί με τη συνοδεία του εκπαιδευτή του περνάει έδρανο έδρανο ολόκληρη την αίθουσα της Ολομέλειας, τις αίθουσες των επιτροπών καθώς και το γραφείο του πρωθυπουργού, πόντο πόντο.

Εχει εκπαιδευθεί στη χώρα μας, είναι τεσσάρων ετών και ένα από τα πιο έμπειρα σκυλιά στον εντοπισμό εκρηκτικών. Στη διάρκεια της εκπαίδευσής του και στην περίπτωση που εντόπιζε ακόμη και μια απλή σφαίρα δεν έφευγε από εκεί και γάβγιζε, ώσπου οι συνάδελφοί του αστυνομικοί να βρουν το αντικείμενο του… πόθου του! Ζει μαζί με τον εκπαιδευτή του και η διαφορά με τους άλλους αστυνομικούς είναι ότι ο Δίας εκπαιδεύεται κάθε μέρα. Ισως είναι ο μόνος αστυφύλακας που θα εκπαιδεύεται διά βίου!
 

Συγκλονισμένη Ραχήλ

Θρήνος της Ραχήλ Μακρή στο facebook για τον Παντελή Παντελίδη. Η πρώην βουλευτής, που δεν γνώριζε προσωπικά τον άτυχο τραγουδιστή αλλά ήταν φανατική της μουσικής του, έγραψε συγκλονισμένη μετά την είδηση του θανάτου κι αναφερόμενη στην κατακραυγή που δέχθηκε ο Παντελίδης ύστερα από το τελευταίο τραγούδι του για τα Κατεχόμενα:
«…Καλό παράδεισο… Πρόλαβαν να σε καταδικάσουν χωρίς να έχουν καταλάβει καν. Βέβαια το ότι πουλάνε κάθε μέρα την πατρίδα με έργα και με λόγια δεν ενόχλησε κανέναν».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...