Παραδεισένιοι έρωτες και πάθη

Η νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ2 «Paradise» με φόντο τη βικτοριανή Αγγλία

Η νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ2  «Paradise» με φόντο  τη βικτοριανή Αγγλία 

Σε μια ακμάζουσα πόλη της βικτοριανής Αγγλίας, το 1875, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, έρωτες αλλά και εμπορεύματα πηγαινοέρχονται στο πρώτο πολυκατάστημα της χώρας, το «Paradise».

Η ΕΡΤ2 συστήνει από σήμερα στις 20.00 τη νέα, καθημερινή σειρά της, παραγωγής BBC 2012-2013, με πρωταγωνίστρια μια νεαρή κοπέλα, την Ντενίζ Λόβιτ. Η παραγωγή έχει καταφέρει να σκιαγραφήσει ένα κομμάτι της αστικής τάξης στα τέλη του 19ου αιώνα, που επιδιώκει να ανέλθει μέσω του εμπορίου.

Η Espresso weekend (το Σαββατοκύριακο 05-06/03) παρουσιάζει:
ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ
Τα μεγαλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού σε μία διπλή κασετίνα

Αν και προέρχεται από τη βρετανική επαρχία, η Ντενίζ είναι καλλιεργημένη και μετακομίζει στο Νιούκασλ, προκειμένου να εργαστεί στο μαγαζί υφασμάτων του θείου της. Με λύπη της διαπιστώνει ότι εκεί δεν υπάρχει θέση εργασίας για εκείνη, καθώς ο θείος της αλλά και όλοι οι μικροέμποροι της περιοχής αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα από τη μέρα που άνοιξε στην πόλη το πρώτο εμπορικό κέντρο της χώρας, με το όνομα «The Paradise». Ετσι αναγκάζεται να πιάσει κι εκείνη δουλειά στον… εμπορικό παράδεισο του Νιούκασλ, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο δυναμικός και γοητευτικός Τζον Μόρεϊ. Η Ντενίζ θα σαγηνευτεί τόσο από τη χλιδή και την πολυτέλεια όσο κι από τον αδίστακτο επιχειρηματία.

Η σειρά «The paradise» αποτελείται από δύο κύκλους των οκτώ επεισοδίων, ήταν υποψήφια για βραβείο EMMY σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης, ενώ απέσπασε τα βραβεία Music Sound Awards International 2013-2014. Οι τηλεθεατές, που δεν προλαβαίνουν την προβολή στις 20.00, θα μπορούν να βλέπουν κάθε επεισόδιο στον ιστότοπο της ΕΡΤ κάθε βράδυ στις 23.00, όπου και θα παραμένει για επτά ημέρες. Επίσης θα υπάρχει επανάληψη την επόμενη μέρα στις 16.00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.