Τρεις bisexual γυναίκες «συγκρίνουν» τα δύο φύλα στο κρεβάτι

Ποιοι είναι καλύτεροι στο κρεβάτι; Οι άνδρες ή οι γυναίκες;

Ποιοι είναι καλύτεροι στο κρεβάτι; Οι άνδρες ή οι γυναίκες; Σε αυτή την ερώτηση απάντησαν τρεις γυναίκες, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «εμπειρογνώμονες», αφού κάνουν σεξ και με τα δύο φύλα.

Η Αριέλ Σκαρσέλα, δημοφιλής vlogger (μπλόγκερ που αναρτά βίντεο), σε ανάρτησή της στο YouTube φιλοξένησε την άποψη της έχουσας ροζ μαλλί Ρέιτσελ Αν, της Μία Λι και ενός ακόμα κοριτσιού, που αρκείται να συστήνεται ως πανσεξουαλική. Οι δύο πρώτες γυναίκες από την αρχή των τοποθετήσεών τους ξεκαθάρισαν ότι οι γυναίκες είναι πιο σέξι στο κρεβάτι από τους άνδρες. 

«Είμαστε σεξουαλικά πολύ εκφραστικές» σπεύδει να εξηγήσει η Μία. Και οι τρεις γέλασαν πολύ, περιγράφοντας τους ήχους που βγάζουν από το βάθος του λαιμού τους οι άνδρες κατά τη διάρκεια της επαφής, ενώ ομόφωνα συμφώνησαν και στο γεγονός ότι το μέγεθος πράγματι μετράει. Διευκρινίζουν, ωστόσο, ότι υπάρχει ένα ανώτατο όριο μεγέθους και προσθέτουν ότι τελικά το ιδανικό μέγεθος μπορεί να το βρει μια γυναίκα πολύ πιο εύκολα στα sex toys.

«Μπορείς να επιλέξεις το τέλειο μέγεθος, αν παίζεις με τέτοιους είδους βοηθήματα με γυναίκες. Δεν θα επέλεγες ένα ομοίωμα πέους που είναι τόσο» εξηγεί η Ρέιτσελ, δείχνοντας με τα χέρια της κάτι πολύ μικρό. Από την άλλη, αναγνωρίζουν ότι το να βγαίνεις μ’ έναν άνδρα σου λύνει τα χέρια, γιατί δεν χρειάζεται να κουβαλάς όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν οι λεσβίες…

Τέλος, σε επίπεδο επιδόσεων στις επιμέρους κατηγορίες, η Ρέιτσελ πιστεύει ότι οι γυναίκες είναι καλύτερες στο στοματικό σεξ, ενώ η Μία καταλήγει ότι και τα δύο φύλα είναι πολύ καλά στο κρεβάτι, αλλά με διαφορετικούς τρόπους. «Εξαρτάται από το άτομο» καταλήγει η Ρέιτσελ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.