Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Οδοιπορικό «60′ Ελλάδα» με νέο σταθμό στη Νάξο

Ο Μάνεσης στη συχνότητα του Alpha.

Ο Νίκος Μάνεσης και η εκπομπή του Alpha «60′ Ελλάδα» που θα προβληθεί απόψε τα μεσάνυχτα συνεχίζουν το οδοιπορικό τους, με τέταρτο σταθμό τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες. Τα μέλη της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Νάξου αναλαμβάνουν να μας ξεναγήσουν σε κάθε γωνιά του νησιού. Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα και φιλοξενεί τις μικρές και μεγάλες ιστορίες των κατοίκων, τις χαρές και τις αγωνίες, τα προβλήματα αλλά και τις αισιόδοξες προτάσεις τους. Τα πανηγύρια, η παραδοσιακή μουσική και ο χορός του νησιού, η παραγωγή των φημισμένων προϊόντων, ο «κρυμμένος» θησαυρός των σμυριδωρυχείων του, το ενετικό κάστρο, το νοσοκομείο και τα προβλήματά του, οι Αθηναίες που άφησαν την πρωτεύουσα για να εγκατασταθούν μόνιμα στο νησί, η πολλά υποσχόμενη και ανερχόμενη γυναικεία ομάδα beach volley φιλοξενούνται στην εκπομπή.

Επόμενος σταθμός, Σχοινούσα και Ηρακλειά. Η άγρια ομορφιά του φυσικού τοπίου αλλά και τα προβλήματα της σκληρής πραγματικότητας. Η εγκατάλειψη του λιμανιού και των δρόμων, τα συστήματα αφαλάτωσης, τα οποία αν και στοίχισαν εκατομμύρια ευρώ δεν λειτουργούν, η σπατάλη χρημάτων για την προμήθεια νερού από άλλη περιοχή της χώρας. Τελευταία στάση στο Κουφονήσι. Η ιστορία του ατρόμητου καπετάνιου Πράσινου, ο οποίος ταξιδεύει στις θάλασσες, αψηφώντας τα μποφόρ, για να σώσει ανθρώπινες ζωές. Οι διηγήσεις του, ξεχωριστές, γεμάτες έντονα συναισθήματα. Από την άλλη, το Κάτω Κουφονήσι, το νησί με τον ένα μόνιμο κάτοικο. Ο Γιάννης, ο οποίος διατηρεί ταβέρνα στο νησί και ζει με μοναδική συντροφιά τον σκύλο του, ξεδιπλώνει την προσωπική του ιστορία μπροστά στην κάμερα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα