Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο μικρός αδελφός του έπαιξε στην κιθάρα κομμάτι του Παντελή και έβαλε τα κλάματα

Στα χνάρια του αδελφού του Παντελή Παντελίδη φαίνεται να βαδίζει ο βενιαμίν της οικογένειας Κωνσταντίνος. Ερασιτεχνικό βίντεο που γυρίστηκε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης σε φιλικό σπίτι και ανέβηκε στο διαδίκτυο δείχνει τον 14χρονο Νίνο, όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά οι δικοί του άνθρωποι, να συνοδεύει με την κιθάρα του την παρέα που τραγουδάει «Της καρδιάς μου το γραμμένο», μία από τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του αδικοχαμένου ερμηνευτή.

Οι εικόνες είναι συγκινητικές. Ο μαθητής γυμνασίου δεν κοιτάζει την κάμερα. Δεν γελάει ούτε τραγουδάει, ενώ τα δάχτυλά του παίζουν τις χορδές σαν να είναι επαγγελματίας. «Μη μου λέτε δεν αξίζει. Αυτή διάλεξε η καρδιά μου. Μη μου λέτε πως δεν κάνει. Μόνο αυτή θέλω κοντά μου» τραγουδούν όλοι μαζί και η κάμερα εστιάζει στον ταλαντούχο Κωνσταντίνο. Σεμνός, γλυκός, ντροπαλός, ένα παιδί που πονάει για τον χαμό του αδελφού του και το εκφράζει μέσα από τις νότες. Οταν το τραγούδι τελειώνει, όλοι τον χειροκροτούν κι εκείνος σκουπίζει διακριτικά τα δάκρυά του.

Την ίδια ηλικία είχε και ο Παντελής Παντελίδης, όταν άρχισε να γράφει τραγούδια, που αργότερα «ντύθηκαν» με πλατίνα, επιτυχία, δόξα, δημοσιότητα. Γι’ αυτό δεν είναι λίγοι οι στενοί φίλοι της οικογένειας που, βλέποντας το ταλέντο του Νίνο στη μουσική, θεωρούν ότι κουβαλάει ένα «αστέρι», πιθανώς τόσο λαμπρό όσο ήταν του αδελφού του.

Η μουσική παιδεία του Παντελίδη junior άρχισε στα μικράτα του και τις βασικές αρχές στο πεντάγραμμο τις διδάχτηκε από τον πατέρα του Σταύρο, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν ως μουσικός. Ηταν σπουδαίο ταλέντο στα νιάτα του ο αρχηγός της οικογένειας. Ο Νίνο είναι επίσης λάτρης του ποδοσφαίρου, κάτι που «κόλλησε» από τον άτυχο Παντελή. Είναι «βαμμένος» ΑΕΚτζής και παίζει μπάλα στον αθλητικό όμιλο της Νέας Φιλαδέλφειας Ατταλος. Αγαπάει το σχολείο, είναι επιμελής μαθητής και δημοφιλής στις παρέες και στον κύκλο των συμμαθητών στο γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας. Οταν έχει ελεύθερο χρόνο πηγαίνει στο πρακτορείο της μητέρας του Αθηνάς και βοηθάει όπως μπορεί. Πετάγεται πότε πότε δίπλα και στο καφέ του αδελφού του Τριαντάφυλλου και όλοι όσοι τον γνωρίζουν τον χαιρετούν με ενθουσιασμό. Είναι «αντράκι» και η χαρά της ζωής!

«Θα είσαι άξιος διάδοχός του»

Συγκινητική και η ανάρτηση μιας δασκάλας του: «Νίνο μου, η σκέψη μου είναι σε σας. Συνέχισε την πορεία του Παντελή μας. Σ’ το είχα πει στο δημοτικό, στις εκδηλώσεις που έκανες solo κ ήσουν στη χορωδία. Τώρα πλέον το πιστεύω. Είσαι ο μόνος που μπορείς. Θα είσαι άξιος διάδοχος. Με αγάπη, η δασκάλα σου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...