«Ελα, κορίτσι μου, πάρε βαθιές ανάσες» λένε οι γιατροί στην 30χρονη Μίνα Αρναούτη

Μουρμουρητά και γκρίνια, που όμως προκαλούν αμέσως χαμόγελα αισιοδοξίας στους γιατρούς, ακούγονται πλέον από το μονόκλινο δωμάτιο της Μίνας

Μουρμουρητά και γκρίνια, που όμως προκαλούν αμέσως χαμόγελα αισιοδοξίας στους γιατρούς, ακούγονται πλέον από το μονόκλινο δωμάτιο της Μίνας Αρναούτη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»! Η 30χρονη φίλη του άτυχου Παντελή Παντελίδη, που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο, ξύπνησε ύστερα από 19 ημέρες που παρέμενε διασωληνωμένη στην Εντατική. «Ελα, κορίτσι μου, πάρε βαθιές ανάσες» της λένε τώρα οι γιατροί!

Η Espresso weekend παρουσιάζει (Το Σαββατοκύριακο 12-13/03)
Γιώργος Μπίλης – 2CD, 30 μεγάλες επιτυχίες
Μαζί, τα Σατυρικά – 3CD με 44 χιουμοριστικά τραγούδια που άφησαν εποχή

Οι γιατροί είχαν μπει σε διαδικασία να βγάλουν σιγά σιγά την πολυτραυματία από την καταστολή και να την αποσωληνώσουν, όπως αποκάλυψε η «Espresso» την περασμένη Παρασκευή, και τελικά το έκαναν το βράδυ της Δευτέρας. Την αποσωλήνωση έκανε η θωρακοχειρουργός δρ Καλλιόπη Αθανασιάδη, επιμελήτρια Α’ του «Ευαγγελισμού», η γιατρός που τη χειρούργησε αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία της ανάνηψης από το τεχνικό κόμμα στο οποίο την είχαν υποβάλει οι γιατροί μετά το πολύωρο χειρουργείο στον ανοιχτό θώρακα άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα.

Επικοινωνεί με το περιβάλλον

Τότε καλά πληροφορημένες πηγές είχαν αναφέρει ότι η 30χρονη ξυπνάει σταδιακά, δείχνει να επικοινωνεί με το περιβάλλον, είναι σε σύγχυση και οι γιατροί, όπως εκτιμούσαν, θα προχωρούσαν στην αποσωλήνωσή της χθες ή προχθές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η όμορφη Μίνα από τη Δεύτερα το βράδυ, οπότε αποσωληνώθηκε, έχει πλήρη συνείδηση του πού βρίσκεται και αναπνέει χωρίς τη βοήθεια των μηχανημάτων! Επιπλέον, η ασθενής όχι μόνο μιλάει αλλά… γκρινιάζει κάθε φορά που της λένε οι γιατροί να παίρνει βαθιές ανάσες: «Οταν της λένε οι γιατροί της να αναπνέει βαθιά, γκρινιάζει ότι πονάει. Ομως πρέπει να το κάνει και ήδη οι γιατροί της είναι πολύ ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της υγείας της» ανέφεραν έγκυρες πηγές.

Μπορεί ο κίνδυνος για τη ζωή της Μίνας να έχει περάσει, ωστόσο η νοσηλεία της θα είναι μακρά, καθώς έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του πολύωρου χειρουργείου οι γιατροί χρειάστηκε να καθαρίσουν ακόμα και χώμα, θραύσματα από γυαλιά και άλλα μικροαντικείμενα από τις ανοιχτές πληγές της, μετά την πρόσκρουση του μαύρου τζιπ Mercedes στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον