Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Jenny με σαρακοστιανές συνταγές

Γευστικές προτάσεις από τον μάγειρα Γιώργο Τσούλη και την Τζένη Μπαλατσινού στο μαγκαζίνο του Mega

Γευστικές προτάσεις από τον μάγειρα Γιώργο Τσούλη και την Τζένη Μπαλατσινού στο μαγκαζίνο του Mega

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο μάγειράς της, ο 27χρονος Γιώργος Τσούλης με καταγωγή από τη Μανωλάδα Ηλείας, γιορτάζουν τα Κούλουμα, γι’ αυτό και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 12.00, στο μαγκαζίνο του Mega «Jenny Jenny», θα μας παρουσιάσουν νόστιμες συνταγές για την Καθαρά Δευτέρα.

«Οταν υπάρχουν ντολμαδάκια, φάβα, σουπιές, γαρίδες, χταπόδι με μακαρονάκι, που είναι και το αγαπημένο μου, ταραμασολάτα, καλαμαράκια και χαλβάς, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι νηστίσιμο που δεν είναι νόστιμο. Ισα ίσα, θεωρώ ότι αυτά είναι τα πιο αρωματικά πιάτα και σας το λέω εγώ, που μαζί με τον Ακη Πετρετζίκη ζούμε αποκλειστικά για να ψήνουμε και να τρώμε σουβλάκια».

Ο μάγειρας Γιώργος Τσούλης έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στις νέες νοικοκυρές, αφού η μεταδοτικότητά του στην εκτέλεση των συνταγών είναι μοναδική. Ετσι δέχεται δεκάδες αιτήματα φιλίας στο facebook, ενώ, όταν του μιλούν στον δρόμο ντρέπεται και κοκκινίζει. Η οκτάχρονη συνεργασία του με τον Πετρετζίκη στο Mega, τόσο στην πρωινή εκπομπή όσο και στην παραγωγή «Κάν’ το όπως ο Ακης» -συγκεκριμένα, ήταν υπεύθυνος για την προετοιμασία των συνταγών- τον έκαναν ξεφτέρι στην κουτάλα. «Γνωριστήκαμε στη σχολή για σεφ Le Μonde και γίναμε “αυτοκόλλητοι”. Στον Ακη χρωστάω πολλά, γιατί με έμαθε να ψήνω σωστά και αυτό είναι μεγάλο ατού για έναν σεφ. Αυτό μου το έλεγε και ο παππούς μου» λέει στην «Espresso» ο Γιώργος και αποκαλύπτει ότι ο παππούς του είναι ο πρώτος σεφ που άνοιξε πιτσαρία στην Αθήνα -το 1973 στην Αχαρνών- και στη συνέχεια ο πατέρας του τη μετέφερε στο Αιγάλεω, όπου λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Οσο για την Τζένη; «Είναι πολύ καλή μαγείρισσα, γιατί είναι εξαιρετική μητέρα αλλά και γιατί έχει κλέψει μυστικά από τον Πέτρο Κωτσόπουλο που λατρεύει την κουζίνα, ενώ έχει καταγράψει στο μυαλό της όλες τις συμβουλές του Ακη» τονίζει ο Γιώργος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...