Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο Βουλγαράκης το έριξε στο τραγούδι!

Πήρε το μικρόφωνο στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η κόρη του Παυλίνα

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

pavlopoulos111Πόσο διαρκεί ένα τηλεφώνημα συλλυπητηρίων και συμπαράστασης; Πέντε, 10, 15 λεπτά; Η κλήση στην οποία αναφερόμαστε, όμως, κράτησε μισή ώρα. Αυτό και μόνο μάς λέει ότι κάτι πολύ σημαντικό ελέχθη στη συγκεκριμένη συνομιλία.
Ο λόγος για το τηλεφώνημα που έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στην Τουρκία. Ο Πρόεδρος μίλησε αρκετά
με τον Ερντογάν και, όταν έκλεισε αυτή η γραμμή, άνοιξε μια άλλη. Ο Προκόπης Παυλόπουλος μετέφερε το μήνυμα του Τούρκου προέδρου στον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Τα κοινά προβλήματα είναι πολλά και τα κοινά συμφέροντα… προσπαθούν να χτιστούν.

(!)

q 4Να, λοιπόν, από πού πήρε το μελωδικό DNA της η Παυλίνα Βουλγαράκη. Ο μπαμπάς της και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή Γιώργος Βουλγαράκης, εθεάθη να τραγουδά στο μαγαζί της πλατείας Θεάτρου όπου εμφανίζεται η Παυλίνα.

Το μικρόφωνο του το έδωσε ο γνωστός ρεμπέτης Χρήστος Σιάννας, που τραγουδά με την Παυλίνα, και ο πρώην υπουργός το τίμησε δεόντως!

Ντελίβερι… πρόσφυγες

«Κακό μπελά», που λέει και ο λαός, έχουν βρει οι βουλευτές της περιφέρειας με το κυβερνητικό «σχέδιο διανομής – ντελίβερι» των προσφύγων σε διάφορες περιοχές.koukodimos
Ετσι και το μικρό Λιτόχωρο, στους πρόποδες του Ολύμπου, ξεσηκώθηκε με αφορμή τη δημιουργία hot spot στο χωριό. Την περασμένη Παρασκευή ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κουκοδήμος είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Βίτσα για το μείζον θέμα, καθώς, όπως μας είπε, το Λιτόχωρο έχει 3.500 κατοίκους και θα προστεθούν 4.000 πρόσφυγες!
«… Πώς θα γίνει αυτό σε ένα χωριό που δεν έχει ούτε ασθενοφόρο, δεν έχει Αστυνομία και δεν έχει κανενός είδους φύλαξη και παροχή; Είναι δυνατόν; Κι ύστερα κάποιοι, κάνοντας την εύκολη κριτική, μας λένε ρατσιστές! Ας έρθουν να δουν από κοντά τι συμβαίνει. Φαντάζεστε στο Λιτόχωρο με αυτές τις συνθήκες επιπλέον 4.000 ανθρώπους;» αναρωτιέται μιλώντας στη στήλη μας -και δικαίως- ο Κώστας Κουκοδήμος.

Οι «ποταμίσιες» ματιές

– Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης παλεύει να κερδίσει… καρδιές και συνειδήσεις στο ίδιο του το κόμμα, τα ανοίγματά του προς τα έξω εμφανίζονται να είναι καλύτερα απ’ ό,τι μέσα.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι αρκετοί ποταμίσιοι βουλευτές… δεξιοκοιτάζουν! Γιώργος Μαυρωτάς, Ιάσωνας Φωτήλας και κάποιοι άλλοι, που ήταν στη Ν.Δ. και την εγκατέλειψαν, φήμες λένε ότι ετοιμάζουν βαλίτσες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...