Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Αττική: Επιασαν σπέιρα έπειτα από καταδίωξη

«Μηνιάτικο» ύψους περίπου 120.000 ευρώ έβγαζε μια σπείρα διαρρηκτών, που εισέβαλε σε σπίτια στη βορειανατολική Αττική και στην οποία συμμετείχε και ένας 17χρονος!

«Μηνιάτικο» ύψους περίπου 120.000 ευρώ έβγαζε μια σπείρα διαρρηκτών, που εισέβαλε σε σπίτια στη βορειανατολική Αττική και στην οποία συμμετείχε και ένας 17χρονος! Η σπείρα εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς στα Βριλήσσια την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, στο όχημα επέβαιναν πέντε άτομα και, όταν τους έκαναν σήμα για να σταματήσουν, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη που συνεχίστηκε έως το Μαρούσι, όπου το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Ανταλλαγή πυροβολισμών

Οι επιβάτες του ύποπτου αυτοκινήτου άνοιξαν πυρ, με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν στα πυρά! Κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών δεν σημειώθηκε τραυματισμός, όμως τρεις από τους επιβάτες συνελήφθησαν. Οπως αποδείχθηκε, οι νεαροί Ρομά (ηλικίας 17 ετών ο ένας και 25 ετών οι άλλοι δύο) είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα και το τελευταίο εξάμηνο προέβαιναν συστηματικά σε διαρρήξεις και κλοπές σε διάφορες περιοχές της βορειανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες και ακόμη τρεις συνεργοί τους χτυπούσαν κουδούνια στις κατοικίες-στόχους και, όταν βεβαιώνονταν ότι οι ένοικοι λείπουν, έμπαιναν στα διαμερίσματα ή στις μονοκατοικίες, παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα, και άρπαζαν κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές.
Η συμμορία είχε βρει ακόμη και τρόπο για να απενεργοποιεί συναγερμούς, ξηλώνοντας και τοποθετώντας τη σειρήνα σε… κουβά με νερό! Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 42 κλοπές και διαρρήξεις, και η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι τα συνολικά «κέρδη» πιθανώς να ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ. Τα μέλη της σπείρας επικοινωνούσαν με κινητά τηλέφωνα και κάρτες καταχωρισμένες σε ονόματα ανύπαρκτων αλλοδαπών. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, τρία ζευγάρια γάντια, ένα περιλαίμιο και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα