Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Τα μυστικά του ωραίου μακιγιάζ της Adele

+ Μάσκα με σόδα στα μάτια
+ Οι γυναίκες προτιμούν τις extra small τσάντες
+ Tip με αβγά μυρμηγκιών
+ Με μαύρο φόρεμα το πρωί στο γραφείο

Δέκα προϊόντα συνδυάζονται στο λεγόμενο product cocktailing, όπως ονομάζει τη μέθοδό του ο δημιουργός του εμβληματικού μακιγιάζ της διάσημης τραγουδίστριας, με το οπάκ φινίρισμα.

Μόνο για το εφέ cat eye, ο Μάικλ Αστον από τη Νέα Ζηλανδία χρησιμοποιεί προϊόντα συνολικής αξίας 250 δολαρίων από διαφορετικές μάρκες, που περιλαμβάνουν υγρό eyeliner, μαύρη μάσκαρα, μολύβι ανοιχτής καφέα πόχρωσης για τα φρύδια και το μάτι, αλλά και μια μεγάλη παλέτα γήινων σκιών.

Για να δημιουργήσει το έντονο βλέμμα, ο Αστον αποκαλύπτει ότι ξεκινάει πάντα από τη δημιουργία του περιγράμματος του ματιού και στη συνέχεια δουλεύει την εσωτερική και την εξωτερική γωνία του ματιού μ’ ένα μαύρο τζελ μολύβι. «Στη συνέχεια δουλεύω το υλικό μέσα στη ρίζα των βλεφαρίδων και μετά χτίζω σταδιακά την πυκνότητα.

Οταν τελειώσω με τη δημιουργία του επιθυμητού σχήματος, χρησιμοποιώ αδιάβροχο υγρό μολύβι με μύτη ακριβείας για να κάνω πιο έντονη τη γραμμή και τελειώνω κάνοντας το “φτερό” προς τα έξω τελευταίο» δήλωσε ο ίδιος στο The Cut.

3edwertg 2ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΣΟΔΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Είτε τη χρησιμοποιεί κανείς ως στεγνό σαμπουάν είτε για τον καθαρισμό των νυχιών ή για να καταπολεμήσει την ακμή, η μαγειρική σόδα είναι κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο αποτελεσματικά πασπαρτού της ομορφιάς. Σύμφωνα όμως με την blogger ομορφιάς Ντάρσικα Πάτελ, αυτό το φτηνό υλικό μπορεί να εξαφανίσει ή να μειώσει αισθητά και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Σε μια διαδικασία που διαρκεί μόλις πέντε λεπτά, η Πάτελ αναμειγνύει μία κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα με λίγες σταγόνες νερού και κάνει 3edwertg 4μια πάστα, την οποία απλώνει κάτω από τα μάτια είτε με το δάχτυλο είτε με ένα κρύο κουτάλι. Οταν η πάστα στεγνώσει, δηλαδή έπειτα από 5 με 10 λεπτά, αφαιρείται με ένα υγρό πανί.

Οι γυναίκες προτιμούν τις extra small τσάντες

Ολο και περισσότερες γυναίκες προτιμούν πια την τσάντα… μικρή. Ερευνα που έγινε στη Βρετανία έδειξε ότι το ένα τρίτο των γυναικών που αγόρασε τσάντα τον περασμένο χρόνο προτίμησε τις μικρότερες, τύπου clutch. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτή η επιλογή δείχνει γυναίκες που οργανώνονται καλύτερα, οπότε δεν αφήνονται στην εύκολη λύση της τσάντας shopper, μέσα στην οποία έχεις τη δυνατότητα να βάλεις από ό,τι χρησιμοποιείς και δεν χρησιμοποιείς έως και ό,τι βαριέσαι να πετάξεις στα σκουπίδια. Πάντως, ρόλο σε αυτές τις επιλογές παίζει και το μικρότερο κόστος των συγκεκριμένων τσαντών.

Tip με αβγά μυρμηγκιών

Τα έντομα και τα ανατριχιαστικά ζώα, όπως τα ερπετά, αξιοποιούνται από την αρχαιότητα στην παρασκευή συνταγών ομορφιάς για τις γυναίκες. Εχουμε ακούσει για το σάλιο των σαλιγκαριών και την προσφορά του στην αντιγήρανση, αλλά και τη χρήση του δηλητηρίου του φιδιού κατά των ρυτίδων. Τώρα ήρθε η ώρα της 3edwertg 3χρήσης των αβγών των μυρμηγκιών στην αποτρίχωση. Για την ακρίβεια, το έλαιο που προκύπτει από αυτά, όταν χρησιμοποιείται συστηματικά για κάποιες εβδομάδες, κάνει την τριχοφυΐα πιο αραιή. Η εφαρμογή του γίνεται μετά την αποτρίχωση και γίνεται με μασάζ που μπορεί να κρατήσει πέντε λεπτά.

Με μαύρο φόρεμα το πρωί στο γραφείο

Το μαύρο φόρεμα, και δη αυτό που έχει γραμμή pencil, μέχρι το γόνατο, είναι μια επιλογή «σιγουράκι» για εκείνες τις μέρες στη δουλειά που απαιτούν ένα πιο σοβαρό προφίλ. Για να «ζωντανέψετε», ωστόσο, λίγο το look, μπορείτε να παίξετε με τα αξεσουάρ, τα οποία, ωστόσο, θα πρέπει να ακολουθούν τον κανόνα της λιτότητας. 

Στον λαιμό κάτι μικρό και όχι κάτι μακρύ και πολύ φανταχτερό. Στα αυτιά αποφύγετε τα κρεμαστά σκουλαρίκια, ενώ στα πόδια γόβες με τακούνι που ξεπερνά τα οκτώ εκατοστά. Αποφύγετε τα peep toes, αλλά αν νιώθετε ότι το σηκώνει ο εργασιακός χώρος σας τολμήστε με χρώμα.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...