Γκολ στον αθλητισμό

Η «γιορτή» του ΟΠΑΠ συνεχίστηκε στην Κατερίνη με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών

Υψηλοί προσκεκλημένοι, περισσότερα από 610 παιδιά και 1.000 γονείς-συνοδοί έδωσαν το «παρών» στην (τέταρτη) μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, την Κυριακή, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Στο φεστιβάλ, που αφορούσε την ευρύτερη περιοχή των νομών Πιερίας, Σερρών, Κιλκίς και Φλώρινας, έδωσαν δυναμικό «παρών» εννέα ακαδημίες και συγκεκριμένα οι ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας, Νηρέας Βέροιας, Ερμής Αμυνταίου, ΠΑΣ Φλώρινα, Μ. Αλέξανδρος Φλώρινας, Αλμωπός Αριδαίας, Πανσερραϊκός Σερρών, Σερρών Π.Ο. 2000. Συμμετείχε ομάδα πρεσβευτών αθλητών από διάφορα ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα με σημαντικές διακρίσεις για το ήθος, τον σεβασμό προς τους συναθλητές τους και το ευ αγωνίζεσθαι, δίνοντας πολύτιμες κατευθύνσεις στα παιδιά. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν οι: Βασίλης Χατζηπαναγής, Κατερίνα Νικολαΐδου, Γκρέμης Μωυσιάδης και Πασχάλης Κουλούμογλου.

Υπενθυμίζεται ότι οι μεγάλες αυτές γιορτές αθλητισμού που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ θα γίνουν συνολικά σε 10 πόλεις. Στα τέσσερα φεστιβάλ που έχουν πραγματοποιηθεί σε Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Αθήνα και Κατερίνη, ο ΟΠΑΠ έχει μοιραστεί τη χαρά του αθλητισμού με 3.370 παιδιά και τους 5.250 γονείς και συνοδούς τους. Το ταξίδι του Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ συνεχίζεται σε Λάρισα, Αργος, Ιωάννινα, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον