Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είστε δίκαιοι πρέπει να αναγνωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι στέκονται κοντά σας όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να παραμένετε ψύχραιμοι, γιατί αυτό θα εκτιμηθεί. Μην αφήσετε την ανασφάλειά σας να σας κατατροπώσει, επειδή θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις. Αν επιθυμείτε πραγματικά να αντέξετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική πλευρά τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχετε σημαντικές διαφορές με τον σύντροφό σας, αλλά απομακρύνεστε εξαιτίας διάφορων επαγγελματικών καταστάσεων που απορροφούν τον χρόνο σας και την ενέργειά σας. Είναι αναγκαίο να ωριμάσετε μέσα από τις εμπειρίες των τελευταίων χρόνων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είστε δίκαιοι πρέπει να αναγνωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι στέκονται κοντά σας όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Επειδή έχετε ακόμα πολλά να δώσετε, μην απελπιστείτε με την πρώτη αναποδιά που θα σας συμβεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε στη θέση τους κάποια πράγματα που εκκρεμούν κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις. Βρεθείτε με ανθρώπους ικανούς να σας φτιάξουν τη διάθεση και την ψυχολογία. Αξιοποιήστε σωστά τις συνθήκες που επικρατούν, γιατί μπορούν να σας αποδώσουν πολλά.

ΛΕΩΝ: Η αισιοδοξία που έχει ο σύντροφός σας είναι μεταδοτική και σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με καλύτερη διάθεση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να βάλετε φρένο στις υψηλές απαιτήσεις σας και μη ζητάτε πιο πολλά και από τα πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν το αντικείμενο της εργασίας σας δεν σας ευχαριστεί, βρείτε τρόπο να το αλλάξετε. Ανανεώστε ό,τι δε σας ικανοποιεί και σας κουράζει στην καθημερινή σας ζωή. Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, γιατί η σχέση σας τον τελευταίο καιρό ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις των οικείων σας προσώπων και να αντισταθείτε σθεναρά σε όσες είναι παράλογες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί τα προβλήματα του συντρόφου σας να μη σας αφορούν, αφού όμως είστε μαζί, πρέπει να τα ακούσετε με προσοχή. Εξάλλου, αγάπη, τρυφερότητα και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να νιώσετε ασφάλεια σας τα προσφέρει απλόχερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από το να προκαλείτε την τύχη σας είναι προτιμότερο να δείξετε ψυχραιμία και υπομονή. Για να μη ζείτε σε πεδίο μάχης προσέξτε τους καβγάδες και τις διαφωνίες. Μάθετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας από άτομα που σας περιτριγυρίζουν και είναι αδίστακτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο χρόνος θα αποδείξει την αξία σας και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε κάποιες σχέσεις σας που έχουν διαταραχθεί. Μην αμελήσετε ζητήματα καριέρας που είναι σύνθετα και απαιτούν έναν συντονισμό για να αποδώσουν καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τον εγωισμό και το πείσμα σας να σας γυρίζουν στο παρελθόν. Αποφύγετε να υποστηρίζετε άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά, γιατί οι εξελίξεις εγκυμονούν κινδύνους. Τακτοποιήστε κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες για να έχετε και άμεσες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Καθησυχάστε το ταίρι σας που δείχνει να φοβάται τις τάσεις ανεξαρτησίας που σας έχουν πιάσει τελευταίως. Προτιμήστε να μείνετε σιωπηλοί, όταν έχετε να κάνετε με ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με βάση τη λογική.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...