Dress code από το Bollywood

Αν μας έλεγαν ότι το ζευγάρι που βλέπουμε στη φωτογραφία είναι πρωταγωνιστές του Bollywood και όχι η Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη και ο σύντροφός της Τζορτζ Παπακώστας, θα το πιστεύαμε.

Αν μας έλεγαν ότι το ζευγάρι που βλέπουμε στη φωτογραφία είναι πρωταγωνιστές του Bollywood και όχι η Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη και ο σύντροφός της Τζορτζ Παπακώστας, θα το πιστεύαμε. Το φόρεμα της ηθοποιού και το σακάκι του σεφ έχουν έρθει από τη Βομβάη, σίγουρα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.