Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

ΑΔΩΝΙΣ, ΓΚΟΛΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Η αγωγή από τον Γεωργιάδη στη «δηλητηριώδη Ντέπυ». Οι πόρνες πολυτελείας, το… κατακάθι, οι παραδουλεύτρες και ο πόλεμος στο facebook

Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους ο Αδωνις Γεωργιάδης και η Ντέπυ Γκολεμά. Με αγωγή του, ο βουλευτής διεκδικεί από τη δημοσιογράφο ποσό που υπερβαίνει τα 250.000 ευρώ για τους χαρακτηρισμούς «κατακάθι», «σιχαμένος» και «καθίκι», που χρησιμοποίησε σε βάρος του σε ανάρτησή της στο facebook τον Ιούνιο του 2015, με αφορμή προγενέστερες δηλώσεις του για τις συνέπειες ενδεχόμενης εξόδου της χώρας από το ευρώ.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής και η τηλεκριτικός βγήκαν εκτός ελέγχου, όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε παρομοιάσει σε σχόλιό του την κατάσταση της Ελλάδας με την Ουκρανία (σε περίπτωση χρεοκοπίας) και είχε αναφέρει ότι εκεί «κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες».

Ξέσπασμα

Αυτό έβγαλε από τα ρούχα της τη «δηλητηριώδη» Ντέπυ Γκολεμά, που ξέσπασε διαδικτυακά: «Οι π… και οι παραδουλεύτρες πληρώνονται κάνοντας η κάθε μία τη δουλειά τους, με πολύ περισσότερο σεβασμό από αυτές που συναναστρέφεσαι και είναι πολυτελείας, ανήκοντας φυσικά στην 1η κατηγορία. Οσο για τη δεύτερη, ρε μ… του κερατά, επειδή η μάνα μου με μεγάλωσε πλένοντας σκάλες, με έκανε άνθρωπο και όχι σίχαμα σαν εσένα, μη σε πετύχω, ρε καθίκι, πουθενά, θα σε φτύσω, σιχαμένε. Να τον χαίρεστε που τον ψηφίσατε να είναι μέσα στη Βουλή, το κατακάθι».

Ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και νυν αντιπρόεδρος της Ν.Δ. είχε αντιδράσει προαναγγέλλοντας ότι θα αναζητήσει ποινικές και αστικές ευθύνες. «Τα δικαστήρια γενικώς δεν μου αρέσουν, αλλά τα όρια ξεπεράστηκαν. Ελπίζω μέχρι την Τρίτη να έχει ζητήσει συγγνώμη, αλλιώς…» είχε απαντήσει μέσω Twitter.

«Αλλιώς τι; Θα με βρουν σε κάνα πηγάδι; Θα με χάσουν οι δικοί μου; Τι αλλιώς…» ανταπάντησε η Ντέπυ Γκολεμά στον λογαριασμό της στο facebook, σημειώνοντας: «Μπορεί εγώ να χρησιμοποίησα μια λέξη πάνω στα νεύρα μου… που δεν συνηθίζω… αλλά οι 400 κοινοποιήσεις που υπάρχουν… και ο κόσμος που το διάβασε κατάλαβε την οργή της κόρης μιας καθαρίστριας…».

Η πρωτοφανής διαδικτυακή διαμάχη συνεχίστηκε με νέα tweets του κ. Γεωργιάδη, που έγραψε: «Και για να μην παίζουμε με τις λέξεις, ούτε απειλές απευθύνω ούτε βία, απλώς αύριο θα καταθέσω αγωγή και μήνυση και θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Κυρία μου, αν πάνω στα νεύρα μας βρίζαμε όλοι τόσο χυδαία ο ένας τον 34edeawrtfgv 1άλλον, θα ήταν ζούγκλα».

Με την υπ’ αριθμόν 3265/2015 αγωγή που κατέθεσε ο κ. Γεωργιάδης αξιώνει αποζημίωση από την κυρία Γκολεμά για προσβολή της προσωπικότητάς του.

Αναβολή

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η σημερινή συζήτηση της αγωγής αναμένεται να αναβληθεί λόγω της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους. Οπως είπε στην «Espresso» o συνήγορος του βουλευτή Θανάσης Πλεύρης: «Ο κ. Γεωργιάδης δεν επιθυμεί να βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες, αλλά, εφόσον δεν υπήρξε ανάκληση των χαρακτηρισμών που χρησιμοποιήθηκαν σε βάρος του, η προσφυγή του στη Δικαιοσύνη ήταν μονόδρομος».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...