Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025

Η αισθαντική επανεκτέλεση της Γαλάνη που «ντύνει» το σίριαλ «Να με λες...

Σαράντα πέντε χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του «Θα...

Η Μαρία Κίτσου μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά «Να με...

Καλεσμένη της «Super Κατερίνα» και της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα μεσημέρι η Μαρία Κίτσου....

Τα make-up trends για το φθινόπωρο!

Καθώς μπαίνουμε στην εποχή των ζεστών χρωμάτων και των...

Παρηγοριά οι κόρες της

Στις δύο κόρες της βρήκε αποκούμπι η Νικόλ Κίντμαν...

«Lady της Λαμπρής» ο Ζάχος!

O ταλαντούχος performer συμπεριέλαβε στο show του την εμφάνιση της τραγουδίστριας με κόκκινο αβγό και λαμπάδα ανά χείρας

«Χτύπα, χτύπα σαν άντρας» προστάζει η Αντζελα Δημητρίου, με ύφος που δεν σηκώνει αντιρρήσεις στο φινάλε του νέου διαφημιστικού σποτ γνωστής αλυσίδας πολυκαταστημάτων, όπου πρωταγωνιστεί τραγουδώντας την πασχαλινή βερσιόν της διαχρονικής επιτυχίας της «Ποια θυσία». Κι όπως ήταν φυσικό, τα «χτυπήματα» στο YouTube έπεσαν… βροχή, κάνοντας viral σε χρόνο ρεκόρ τη διαφήμιση με τη «Λαίδη» του ελληνικού πενταγράμμου.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ετοιμος να τη «χτυπήσει» τώρα με τα βέλη της σάτιράς του εμφανίζεται ο Διονύσης Ζάχος, ο οποίος δεν έχασε καιρό και συμπεριέλαβε με… ταχύτητα φωτός την εμφάνιση της τραγουδίστριας με κόκκινο αβγό και λαμπάδα ανά χείρας στο πρόγραμμα της παράστασής του «The Artist Show». Με πανομοιότυπο outfit και ολόιδιο ύφος, ο ταλαντούχος performer έδωσε το στίγμα του γι’ αυτό που πρόκειται ν’ ακολουθήσει στις παραστάσεις του. «Οταν η νύχτα προχωρά, σε συλλογίζομαι. Είσαι με άλλη στο χωριό κι εγώ βουρλίζομαι…» μας τραγούδησε ο ίδιος με τη φωνή της Αντζελας σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Ευχήθηκε δε να καταλάβει η τραγουδίστρια ότι πρόκειται για σάτιρα και να μην αρχίσει πάλι να τον βρίζει, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν, επειδή είχε ενοχληθεί από τη μίμηση. «Της εύχομαι επίσης καλό Πάσχα και να φάει πολλή πετσούλα» σχολίασε ο Διονύσης μιλώντας στην «Espresso».

Spot με ποικίλα σχόλια

Οπως εκτιμάται, το νέο πασχαλιάτικο σποτ των καταστημάτων Jumbo με την Αντζελα Δημητρίου ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο προβολές στο διαδίκτυο μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για κατακρεούργηση της αυθεντικής εκτέλεσης του τραγουδιού «Ποια θυσία», που γράφτηκε από δύο αξέχαστους δημιουργούς, τον συνθέτη Χάρη Καλούδη και τον στιχουργό Μάνο Κουφιανάκη.

Στο μεταξύ, το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) ζήτησε προχθές με επίσημη ανακοίνωσή του την απόσυρση της εν λόγω καμπάνιας, κάνοντας λόγο για σεξιστικά στερεότυπα και παρότρυνση σε άσκηση βίας κατά των γυναικών, με αφορμή το -κατά γενική ομολογία χιουμοριστικό- σλόγκαν της διαφήμισης «Χτύπα, χτύπα σαν άνδρας».

Αντιδράσεις για το σποτ είχαμε και από ανθρώπους της showbiz. «Θλιβερό και αστείο συνάμα» βρήκε το σποτ με την Αντζελα Δημητρίου η συνονόματή της Αντζυ Σαμίου. «Κορυφαίο» το χαρακτήρισε μέσα από το facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης. «Πολύ πιο ειλικρινές το τράβηγμα της Αντζελας από τα τραβήγματα της ρεκλάμας μέχρι να την ξεχειλώσουμε σε τέχνη» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Γιώργος Λιάντος.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Η φουσκωμένη της κοιλίτσα πλέον δεν κρύβεται

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει όπως φαίνεται τους πρώτους μήνες...

Τρελά ερωτευμένη! Πάντα στο πλευρό της ο κατά 13 χρόνια νεότερος σύντροφός της

Η γνωστή κυρία της ελληνικής σόουμπιζ είναι τρελά ερωτευμένη

Τατιάνα Στεφανίδου: Εκτός πρίζας με παρασκήνιο

Hταν μόνο talk χωρίς power στην τηλεθέαση κι έτσι προτού ακόμα καλά καλά αρχίσει η νέα σεζόν η εκπομπή της Τατιάνας στον Σκάι ολοκληρώθηκε πρόωρα, μόλις έναν μήνα από την έναρξή της στον αέρα του σταθμού!

Σιωπηλός Γολγοθάς για την κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου

Σκιά του εαυτού της και καθηλωμένη στο κρεβάτι η Φωτεινή Αποστολίδη  έπειτα από την απώλεια της πολυαγαπημένης της θυγατέρας, Γεωργίας.

Ξανθιά καλλονή που μπήκε στο «The Bachelor» διακινούσε ναρκωτικά για μεγάλους ναρκεμπόρους

Εντυπωσιακή παίκτρια ριάλιτι ομολόγησε σε δικαστήριο ότι διακινούσε ναρκωτικά για λογαριασμό διεθνούς συνδικάτου,