Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Η αστυνομικός με φαν κλαμπ από …μαθητές!

Η ανθυπασπιστής Χρυσούλα Καζάκου μίλησε για τον ΚΟΚ σε σχολείο της Ξάνθης

Η ανθυπασπιστής Χρυσούλα Καζάκου μίλησε για τον ΚΟΚ σε σχολείο της Ξάνθης

Μια νεαρή και όμορφη αστυνομικός, που είναι και διοικητής στο τοπικό τμήμα, έχει κλέψει τις καρδιές των κατοίκων και ιδίως των μαθητών στο χωριό Μύκη της Ξάνθης. Η αστυνομικός με τα ξανθά μαλλιά «κέρδισε» τα πιτσιρίκια από τη στιγμή που άφησε το γραφείο της και επισκέφτηκε το μειονοτικό σχολείο για να κάνει μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Επί τρεις ώρες την περασμένη Δευτέρα η ανθυπασπιστής Χρυσούλα Καζάκου (είναι και η ίδια μητέρα) εξηγούσε στα παιδιά τα… μυστικά του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μαθαίνοντάς τους τι να προσέχουν στον δρόμο για να γίνουν σωστοί πεζοί και στο μέλλον σωστοί οδηγοί. Οι μαθητές κατενθουσιάστηκαν, όπως και οι δάσκαλοι, που έστειλαν στη διοικητή ευχαριστήρια επιστολή.

«Θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την όμορφη εκδήλωση – ενημέρωση που παρείχατε, αναφορικά με το ουσιώδες θέμα της κυκλοφοριακής αγωγής και την ερμηνεία του ΚΟΚ, στο σύνολο του εκπαιδευτικού και μαθητικού δυναμικού του σχολείου μας» αναφέρει στην επιστολή της στην πανέμορφη αστυνομικό η διεύθυνση του οκταθέσιου μειονοτικού δημοτικού σχολείου της Μύκης. «Το γεγονός της αγαστής συνεργασίας των αρμόδιων υπηρεσιών του ελληνικού κράτους, ειδικά στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της πατρίδας μας, φέρνει σαφώς το καλύτερο αποτέλεσμα και την ανύψωση του μορφωτικού και εν γένει του πνευματικού επιπέδου των παιδιών μας» καταλήγει η επιστολή.

Η νεαρή, με καταγωγή από την Ξάνθη, αποφοίτησε από τη Σχολή Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ. που εδρεύει στην ίδια πόλη και ανέλαβε χρέη διοικητή στο τμήμα της Μύκης. Εχοντας, όπως φαίνεται, γνώση της ευαίσθητης περιοχής όπου υπηρετεί, αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με το έργο που επιτελεί, φέρνοντας τον πολίτη ακόμη πιο κοντά στην Αστυνομία.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα