Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Ο Μάρκος στα πατώματα για μια γυμνάστρια

Η εκρηκτική Νάντια Δούκα πήγε στο τηλεοπτικό «Ραντεβού» και ανάγκασε τον Σεφερλή να πέσει στο πλατό και να κάνει ασκήσεις push ups

Με την ομορφιά και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της κατάφερε να ρίξει τον Μάρκο Σεφερλή… στα πατώματα του τηλεοπτικού «Ραντεβού» του Star, αλλά και να κερδίσει μια θέση δίπλα του την ώρα της αποφώνησης!

ΑΠO ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Για χάρη της ο παρουσιαστής ως και ασκήσεις push ups εκτέλεσε (τα πλάνα βέβαια δεν τα είδαμε ποτέ) κι αυτό γιατί τόσο οι σωματικές αναλογίες όσο και το χιούμορ που διαθέτει η σέξι γυμνάστρια Νάντια Δούκα τού τράβηξαν την προσοχή από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εκπομπής.

«Περάσαμε καταπληκτικά στο γύρισμα. Γελάσαμε με την καρδιά μας. Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια ο Μάρκος Σεφερλής θεωρείται ένας από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Ακόμα και ως παρουσιαστής έχει τον τρόπο να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα μαζί του και αυτό φάνηκε, πιστεύω» αναφέρει στην «Espresso» η 24χρονη, η οποία φωτογραφήθηκε λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου μόνο με το μαγιό της και το αγαπημένο της αυτοκίνητο, μια συλλεκτική Rolls Royce silver spirit. rw34rtw3e4rt 1«Βρέθηκα στο πλατό του “Ραντεβού” μαζί με τη φίλη μου Εύα, που ήταν η παίκτρια του Σαββάτου. Ολα κυλούσαν φυσιολογικά ως τη στιγμή που σε ερώτηση που μου έκανε ο Μάρκος σχετικά με τα επαγγελματικά μου του απάντησα ότι είμαι γυμνάστρια. Εκεί ξεκίνησαν τα πειράγματα, με τη μια πλάκα να διαδέχεται την άλλη. Ηταν εξαιρετική εμπειρία για μένα που, αν και έχω ασχοληθεί και με την παρουσίαση, δεν είχε τύχει ποτέ ξανά να βρεθώ σε ένα τόσο επαγγελματικό τηλεοπτικό περιβάλλον».

Εκτός όμως από τη γυμναστική, που είναι η μεγάλη αδυναμία της, η Νάντια ασχολείται και με το μόντελινγκ, με πολλές εταιρίες αθλητικών ειδών να την έχουν ήδη επιλέξει προκειμένου να λανσάρει τα προϊόντα τους. «Αγαπώ το σώμα μου κι αυτό φαίνεται. Αλλωστε είναι το αντικείμενο της δουλειάς μου, γι’ αυτό και το προσέχω όσο πιο πολύ γίνεται. Γυμνάζομαι συστηματικά, προσέχω πάντα τη διατροφή μου, ενώ προσπαθώ να μην ξενυχτάω -κάτι δύσκολο-, αλλά τις καθημερινές τουλάχιστον το αποφεύγω ώστε να είμαι σε φόρμα» εξηγεί η 24χρονη γυμνάστρια, η οποία αυτό το διάστημα συνεργάζεται και με γνωστές αλυσίδες γυμναστηρίων. «Κάνω μαθήματα zumba και pilates. Δύο διαφορετικοί τρόποι εκγύμνασης που λατρεύω και συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με τη γυμναστική. Αυτό που μπορείς να πετύχεις κάνοντας zumba είναι καύση του λίπους, εκγύμναση ολόκληρου του σώματος, ευεργετική επίδραση στην καρδιακή λειτουργία και παράλληλα διασκέδαση και απίστευτη ενέργεια».

Το μυστικό για να φτιάξετε τέλειο σώμα

Την ίδια αγάπη όμως έχει η Νάντια Δούκα και για το pilates, το οποίο λίγο πριν από το καλοκαίρι θεωρεί ότι είναι ιδανικός τρόπος εκγύμνασης.

«Το σημαντικό είναι να υπάρχει σωστή στάση στο σώμα του αθλουμένου και συνεχής παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της άσκησης, καθώς ένας από τους σκοπούς είναι να δυναμώσει τους βαθείς μυς της σπονδυλικής στήλης, οι οποίοι και τη στηρίζουν. Η μέθοδος αυτή απαιτεί έντονη σωματική προσπάθεια αλλά και πνευματική συμμετοχή.

Οσον αφορά τα αποτελέσματά του, όπως είπε και ο εμπνευστής της μεθόδου, σε 10 μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, σε 20 τη βλέπεις και σε 30 έχεις ένα ολοκαίνουργιο σώμα» καταλήγει η Νάντια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...