Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Λαζόπουλος έχασε τις αισθήσεις του και έκανε ράμματα στο κεφάλι

Χάντρα θαλασσιά... θα πρέπει να φορέσει ο Λάκης Λαζόπουλος!...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...

Δίκη «ξέπλυμα» για το Μάτι

Με ποινές... χάδι και μάλιστα εξαγοράσιμες, ελεύθεροι έφυγαν χθες...

«Ριάλια» με την υπογραφή των Droulias Brothers

Οι Droulias Brothers επέστρεψαν δυναμικά στη δισκογραφία με ένα...

Cool με το skate ο γιος του Daddy

Τρελαμένος με τη σανίδα του, ο Χάρης Μάρκου μιλάει για τα όνειρά του αλλά και τον ρόλο του στη σειρά του ANT1 με τον Θανάση Τσαλταμπάση

Τρελαμένος με τη σανίδα του, ο Χάρης Μάρκου μιλάει για τα όνειρά του αλλά και τον ρόλο του στη σειρά του ANT1 με τον Θανάση Τσαλταμπάση

Είναι μόλις 23 χρόνων και μόλις ένα βήμα πριν γίνει επαγγελματίας skater. Το 2011 απέσπασε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού για την ταινία «Wasted Youth» («Χαμένη νιότη») -υποδυόμενος εμμέσως πλην σαφώς τον Αλέξη Γρηγορόπουλο- χωρίς να έχει πάει σε δραματική σχολή.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
Φωτό:Βαγγέλης Μασσιάς 

Φέτος ο Χάρης Μάρκου πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Daddy cool» δίπλα στον Θανάση Τσαλταμπάση, υποδυόμενος τον γιο του, τον Κωστή. Οι θαυμάστριες τον αναγνωρίζουν με ενθουσιασμό στον δρόμο, ακόμη κι όταν φοράει γυαλιά ηλίου και κουκούλα. Στέκι του είναι το dsc 8490μαγαζί για skate boarders Color skates στου Ψυρρή, όπου ο νεαρός εργάζεται εδώ και έναν χρόνο ακόμη και τις Κυριακές, για να βοηθήσει με το μεροκάματό του την οικογένειά του.

Η «Espresso» συνάντησε τον Χάρη το πρωί της Κυριακής των Βαΐων στο πάρκο Παπανδρέου στη Νέα Ερυθραία, όπου έκανε τα κόλπα του -kickflip, slides, ollie- στη ράμπα.

Τα στέκια

«Οι ρίζες μου είναι από τη Σάμο, αλλά μένω στο Μενίδι. Από δέκα ετών με θυμάμαι με μια σανίδα στο χέρι. Εχω σπάσει καρπό, κλείδα, αριστερή φτέρνα, το δεξί μου πόδι. Από τότε που είδα το άθλημα στην τηλεόραση, η σανίδα έγινε η προέκτασή μου. Πάω παντού μ’ αυτήν, σε ραντεβού και σε μπαράκια. Οι γονείς μου πίστευαν πως μετά τη θητεία μου ως φαντάρος στον Εβρο θα μου έφευγε η τρέλα, αλλά με το που γύρισα με είδαν στο ΟΑΚΑ να κάνω skate. Μπορεί να κάνω από μία ώρα μέχρι και 12 συνεχόμενες ημερησίως. Πηγαίνω από το Μενίδι στου Ψυρρή με το skate. Το καλύτερο μέρος για το άθλημα είναι στο προαύλιο εκκλησιών που έχει μάρμαρο, κάγκελα, σκαλιά, παγκάκια. Αλλά οι παπάδες, αφού κάνουν τον σταυρό τους από την τρομάρα, αρχίζουν και φωνάζουν όταν βλέπουν να πέφτουμε στον δρόμο και να περνάνε τα αυτοκίνητα από δίπλα μας» λέει εύθυμα ο Χάρης και συμπληρώνει:

«Πλέον είμαστε μια ομάδα παιδιών 15-30 ετών -το γούρι μου-τρελαμένοι με το skate, έχουμε χορηγό την Color skates-Goodbie skateboards και για δύο εβδομάδες τον χρόνο κάνουμε περιοδεία από την Κρήτη μέχρι το Βερολίνο. Μέσα από το διαδίκτυο οι fans μας βλέπουν τόσο την εξέλιξη όσο και το ταξίδι μας. Για μένα το skate είναι σαν τη μουσική, δεν τελειώνει ποτέ. Πάντα θέλεις να κάνεις το καλύτερο κόλπο, να γίνεις ένα με το πατίνι στον αέρα. Το όνειρό μου είναι να κάνω skate στο Λος Αντζελες και τη Βαρκελόνη. Είμαι πλέον στο στάδιο του επαγγελματία. Θέλω να βγάλω το δικό μου πατίνι, με το όνομα και τη ζωγραφιά μου. Δύο Ελληνες skaters το έχουν ήδη κάνει με σκίτσα του Κολοκοτρώνη και της Μπουμπουλίνας».

Υποδύθηκε τον Αλέξη στην ταινία “Xαμένη νιότη”,

Η υποκριτική στη ζωή του Χάρη; «Ηταν Μάιος του 2009 κι ένας φίλος μου με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι είμαι το ιδανικό άτομο για να παίξω στην ταινία “Xαμένη νιότη”, αφού θέλουν έναν νέο που να ξέρει skate. Η ιστορία αφορούσε τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου κι έπαιξε σε φεστιβάλ, από το Ρότερνταμ μέχρι τον Καναδά. Το ίδιο τυχαία μπήκε στη ζωή μου και το “Daddy cool”, καθώς ο σκηνοθέτης ήθελε ένα αγόρι που να ξέρει από πατίνι» καταλήγει ο νεαρός.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...