Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Ο Prince «έφυγε» από Aids

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «National Enquirer», είχε διακόψει τη θεραπεία για τον HIV, καθώς θεωρούσε ότι θα τον έσωζε ο Θεός

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «National Enquirer», είχε διακόψει τη θεραπεία για τον HIV, καθώς θεωρούσε ότι θα τον έσωζε ο Θεός

Θύμα των συνεπειών που έχει στον οργανισμό το AIDS φέρεται να έπεσε ο Prince, κι αυτό επειδή εδώ και μερικούς μήνες είχε διακόψει την αντιρετροϊκή αγωγή για τον έλεγχο του ιού HIV, με τον οποίο είχε μολυνθεί από τη δεκαετία του ’90.

Το σενάριο παρουσίασε το περιοδικό «National Enquirer» λίγες ημέρες αφότου ανάλογο δημοσίευμα είχε δει το φως της δημοσιότητας σε τοπική εφημερίδα. Και τα δύο επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον του τραγουδιστή, που έφυγε στα 57 χρόνια του. Κανείς άλλος, πλην των οικείων του ή των γιατρών του, δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, ωστόσο είναι αλήθεια πως πριν από πολλά χρόνια είχε ακουστεί ξανά ότι ο Prince ήταν οροθετικός, φυσικά χωρίς κάποιος να το επιβεβαιώνει ούτε εκείνη την εποχή.

Μοιραία απόφαση

Σύμφωνα πάντα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, για τα οποία δεν υπήρχε μέχρι χθες το βράδυ κανένα επίσημο ή ανεπίσημο σχόλιο από αρμόδια χείλη, ο 57χρονος Αφροαμερικανός καλλιτέχνης αποφάσισε στα τέλη του 2015 να σταματήσει την αγωγή που έπαιρνε για να έχει υπό έλεγχο τα επίπεδα του HIV στο αίμα του. Με αυτήν του την απόφαση άνοιξε την «κερκόπορτα» στο AIDS, που δεν άργησε να τον προσβάλει. Μπορεί αυτό καθαυτό το AIDS να μη σκοτώνει, ωστόσο μπορεί να οδηγήσει εμμέσως στον θάνατο, αφού αδρανοποιεί το ανοσοποιητικό, καθιστώντας το ανίκανο να αντιμετωπίσει ακόμα και μια βαριά γρίπη.

Οι λόγοι για τους οποίους ο Prince διέκοψε την αγωγή ήταν καθαρά θρησκευτικοί. Ως μάρτυρας του Ιεχωβά, πίστευε πως η προσευχή στον Θεό θα τον θεράπευε από τον HIV, αντ’ αυτού όμως ήρθε το AIDS. Ορμώμενος από την πίστη του -είχε φτάσει στην εμμονή, όπως λένε κάποιοι-, ο καλλιτέχνης είχε άλλωστε αρνηθεί εδώ και χρόνια να υποβληθεί σε αντικατάσταση ισχίου, καθώς οι μάρτυρες του Ιεχωβά απορρίπτουν την ιδέα της μετάγγισης αίματος. Ετσι οι αιματολογικές εξετάσεις του γίνονταν ολοένα χειρότερες κι εκείνος ήταν μονίμως χλομός. Μοναδική «παρηγοριά» του, πέραν της προσευχής, ήταν τα οπιούχα αναλγητικά που λάμβανε.

Το gay idol που είχε σχέσεις με μερικές από τις διασημότερες καλλονές

Μπορεί να ήταν gay idol, όμως στην πραγματικότητα ο Πρινς ήταν εξαιρετικά συντηρητικός σε θέματα σχέσεων. Το 2008, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «New Yorker», είχε εκφράσει μάλιστα την αντίθεσή του στις εκτρώσεις και στον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων, ενώ ο ίδιος είχε πολύ γεμάτη ερωτική ζωή. Στη διάρκεια της καριέρας του έκανε σχέσεις με την Κιμ Μπάσιντζερ, τη Μαντόνα, την Κάρμεν Ηλέκτρα, τη Σίλα Ε., τη Σουζάνα Χοφς και πολλές ακόμα διάσημες γυναίκες από τον χώρο της showbiz.

Το 1985 αρραβωνιάστηκε τη Σουζάνα Μελβόιν, ωστόσο οι δυο τους δεν έφτασαν ποτέ στον γάμο. Το 1996, στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, παντρεύτηκε την 22χρονη τραγουδίστρια φωνητικών Μέιτι Γκαρσία, με την οποία απέκτησε την ίδια χρονιά ένα αγόρι. Το μωρό, που πήρε το όνομα Μπόι Γκρέγκορι, διαγνώστηκε ωστόσο με σύνδρομο Pfeiffer και πέθανε μέσα σε μία εβδομάδα. Το ζευγάρι χώρισε το 1999 και τρία χρόνια αργότερα ο Πρινς παντρεύτηκε σε ιδιωτική τελετή τη Μανουέλα Τεστολίνι, η οποία ωστόσο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Μάιο του 2006.
Μετά τον θάνατό του πολλές από τις πρώην συντρόφους του μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. «Δεν υπάρχει έχθρα. Ηταν ο σύζυγός μου και πατέρας του παιδιού μου. Παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν πια ερωτευμένη μαζί του, θα τον αγαπώ πάντα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Γκαρσία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...