Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

«Παρέλαση» από mega yachts στις Σπέτσες!

Η σεζόν ξεκίνησε για τους λάτρεις του yachting το φετινό Πάσχα από τις αριστοκρατικές Σπέτσες και ο ευγενής ανταγωνισμός των «καπεταναίων»…

Η σεζόν ξεκίνησε για τους λάτρεις του yachting το φετινό Πάσχα από τις αριστοκρατικές Σπέτσες και ο ευγενής ανταγωνισμός των «καπεταναίων», όσον αφορά το μεγαλύτερο και ταχύτερο σκαρί, καλά κρατεί, παρά την κρίση.

Σχεδόν όλα τα διάσημα mega yachts γνωστών εφοπλιστών και επιχειρηματιών συναντήθηκαν στο Παλιό Λιμάνι του νησιού, όπου οι ιδιοκτήτες τους αντάλλαξαν ευχές και επισκέψεις, και έψησαν τον οβελία τους. Εκεί, μεταξύ άλλων, έδεσαν η θαλαμηγός «Vera» του προέδρου της Aegean Marine Petroleum Δημήτρη Μελισσανίδη και της low profile συζύγου του Τζένης, αλλά και το yacht «Melige» του γιου τους Γιώργου Μελισσανίδη, που φιλοξένησε αγαπημένους φίλους του.

Παιδικά χαμόγελα και φωνές γέμισε η 60μετρη θαλαμηγός «Sunday» της οικογένειας Κοπελούζου, που χρησιμοποίησε για τις πασχαλινές εξορμήσεις του ο Χρήστος Κοπελούζος με τη σύζυγό του Τερέζα Μιχαλοπούλου και τα παιδιά τους. Δίπλα τους έδεσε το 50 μέτρων yacht «Drad» του δόκτορα Γιάννη Κούστα, που γιόρτασε το πρώτο Πάσχα με τη νέα, καλλονή μνηστή του Δήμητρα Μέρμηγκα, τη μητέρα του Αμαλία Κούστα και την αδερφή του Μαρία Κούστα με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους. Αλλα διάσημα σκάφη ήταν το «Mariu» του Κύπριου εφοπλιστή Ανδρέα Χατζηγιάννη, το «Odyssey» του Περικλή Παναγόπουλου και της συζύγου του Κατερίνας, στο οποίο φιλοξενήθηκε και ο γιος του Αλέξανδρος Παναγόπουλος με τη σύζυγό του Αλίν.

Στις Σπέτσες μπορεί να είχαν την τιμητική τους και άλλα γνωστά σκαριά, όπως η 62μετρη θαλαμηγός «Esmeralda» (κατασκευάστηκε το 1981 και διαθέτει 11 καμπίνες) του Πόλυ Χατζηιωάννου και της συζύγου του Ρόζμαρι, στην οποία οργανώθηκαν πολλά γεύματα και παιδικά πάρτι, αλλά την παράσταση έκλεψαν ολοκαίνουργια σκαριά όπως το «Φάτσα» του Αναστάση Δαυίδ. Πρόκειται για το ταχύτατο Riva 92 Duchessa, το οποίο ο επιχειρηματίας χαίρεται πλέον με την οικογένειά του.

Με το νέο πολυτελέστατο και ντιζαϊνάτο σκάφος «Α/Ε» εμφανίστηκε ο Χάρης Βαφειάς με τη σύζυγό του Εμιλυ και τα παιδιά τους, και έγινε αντικείμενο θαυμασμού στο λιμάνι, ενώ χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς, εκτός της στήλης, πραγματοποίησε μονοήμερη κρουαζιέρα με το νέο γιοτ «Marla» ο Πάρης Κασιδόκωστας με την αγαπημένη του Τάμτα.

Μεταξύ Σπετσών, Υδρας και Πόρου κινήθηκαν η θαλαμηγός «Quintessa» του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος προτίμησε την ηρεμία του σκάφους του και δεν εμφανίστηκε σχεδόν καθόλου στη στεριά, το super yacht «O’Pari 3» του Πάρη και της Πατρίτσια Δράγνη, η θαλαμηγός του βιομηχάνου Οδυσσέα Κυριακόπουλου και το yacht του Πέτρου Λυμπέρη. Οσο για τη νεολαία, έδωσε δυναμικά το «παρών» στα ντεκ του motor yacht «Τ-2» του Θέμη Πετράκη και στο «Eleni» του Γιάννη Προκοπίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....