Τραγωδία! Τίναξε τα μυαλά του μέσα στην τροχαία

Αστυνόμος, πατέρας ενός αγοριού 18 μηνών, αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια συναδέλφων του, που έντρομοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν

Με το όπλο συναδέλφου του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το δικό του υπηρεσιακό του είχε αφαιρεθεί λόγω ψυχικής διαταραχής, έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στην υπηρεσία του ο αστυνόμος Α΄ της Τροχαίας Αθηνών Νίκος Τ.

Ο 31χρονος πατέρας ενός αγοριού φέρεται ότι πάλευε το τελευταίο διάστημα με την κατάθλιψη και γι’ αυτό είχε τοποθετηθεί σε γραφείο.

Τις μεταπτώσεις στην ψυχολογία του άτυχου άνδρα επιβεβαιώνουν και τα μηνύματα τα οποία βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο, ακόμα και μία ώρα πριν από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε προχθές το απόγευμα στο κτίριο της Τροχαίας επί της οδού Δεληγιάννη και συγκλόνισε το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ., σκορπώντας ατέλειωτη θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα SMS που είχε στείλει και λάβει φαίνεται ότι το ίδιο βράδυ κανόνιζε με φίλο του να βγουν, ενώ άλλος συνάδελφός του επιβεβαιώνει ότι είχαν κάνει σχέδια να περάσουν το Σαββατοκύριακο με τις οικογένειές τους στην Καρδίτσα.

Το πρωί της Τετάρτης, ο 31χρονος πήγε κανονικά στην υπηρεσία του και το μεσημέρι γευμάτισε με τον προϊστάμενό του και έναν συνάδελφό του, όπως συνήθιζε να κάνει. Στο τέλος της βάρδιας, οι δύο αξιωματικοί προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν στο σπίτι του. Ομως ο Νίκος Τ., σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρνήθηκε με την πρόφαση ότι είχε ακόμα αρκετή δουλειά και έπρεπε να την τελειώσει.

Στον 3ο όροφο

Λίγη ώρα αργότερα έφυγε από το γραφείο του και ανέβηκε στον 3ο όροφο, στο γραφείο του αρχιφύλακα. Εκεί άρχισε να κουβεντιάζει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του όπλου ενός συναδέλφου του και του ζήτησε να το κρατήσει για να το περιεργαστεί. Μόλις το πήρε στα χέρια του, έτρεξε στο διπλανό γραφείο των αξιωματικών, όπου το έστρεψε στον εαυτό του και τίναξε τα μυαλά του μπροστά στα μάτια των έντρομων συναδέλφων του, που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Ο νεαρός ήταν παντρεμένος με συνάδελφό του, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι, που σήμερα είναι μόλις 18 μηνών. Η κηδεία του αξιωματικού θα τελεστεί στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Αλεξανδρούπολη.

Κατάθλιψη και αφοπλισμοί στην ΕΛ.ΑΣ. 

Κατάθλιψη, στρες και διάφορα άλλα ψυχιατρικά νοσήματα εκδηλώνουν ολοένα και περισσότερα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Παρότι τα σχετικά στοιχεία δεν δημοσιοποιούνται από τις Αρχές, ενδεικτική είναι η -επιβεβαιωμένη- διαρροή για την περιοχή της Αχαΐας, όπου τον τελευταίο χρόνο αφαιρέθηκαν τα υπηρεσιακά όπλα από τρεις αστυνομικούς, οι οποίοι υπηρετούν σε διαφορετικές υπηρεσίες του νομού. Και αυτό γιατί τα ψυχομετρικά τεστ φανέρωσαν ότι πάσχουν από κατάθλιψη! Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα σοβαρότερα προβλήματα καταγράφονται σε υπηρεσίες όπως η ΥΑΤ (ΜΑΤ) και η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).

Να σημειωθεί ότι στην Αχαΐα είχαν «αφοπλιστεί» και το προηγούμενο έτος τρεις αστυνομικοί για διαφορετικούς λόγους, όπως αλκοολισμός και επιθετική συμπεριφορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...