Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Χειροπέδες στον Κλούνεϊ

Οταν σκάει μύτη ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος συλλαμβάνεται και μαζί του εμφανίζεται η Τζούλια Ρόμπερτς στο προσωπικό της ντεμπούτο, τότε…

4rfwertg 3Οταν σκάει μύτη ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος συλλαμβάνεται και μαζί του εμφανίζεται η Τζούλια Ρόμπερτς στο προσωπικό της ντεμπούτο, τότε το Φεστιβάλ των Καννών δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για μια δεύτερη μέρα εξίσου εντυπωσιακή με την πρεμιέρα του.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Φυσικά η σύλληψη Κλούνεϊ δεν έγινε στην Κρουαζέτ, αλλά στα γυρίσματα του θρίλερ «Money Monster», σκηνές από το οποίο ήδη έχουν εξάψει τη φαντασία των θαυμαστών του Αμερικανού σταρ.

Οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας παρέθεσαν την πρώτη συνέντευξη Τύπου, παρουσία της σκηνοθέτριας Τζόντι Φόστερ και των ηθοποιών Τζακ Ο’ Ντόνελ, Ντόμινικ Γουέστ και Κατριόνα Μπαλφ, που τους πλαισιώνουν. Η Ρόμπερτς, φορώντας ένα ριγέ σύνολο από παντελόνι – γιλέκο και λευκό πουκάμισο, στην πρώτη εμφάνισή της στις Κάννες είχε έκδηλη αμηχανία, σε σημείο που ο καλός φίλος της Τζορτζ Κλούνεϊ χρειάστηκε να τη σπρώξει για να μπει πρώτη στον χώρο όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι φωτογράφοι. Οι δυο τους πάντως, 12 χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο «Ocean Twelve», έδειξαν να απολαμβάνουν το κινηματογραφικό τους reunion.

Σκανδαλώδες φινάλε

Συνέντευξη Τύπου είχε δώσει μερικές ώρες νωρίτερα και ο «δικός» μας σκηνοθέτης Θάνος Αναστόπουλος για τη σκηνοθετική συνεργασία του με τον Ιταλό συνάδελφό του 4rfwertg 2Νταβίντ Ντελ Ντεγκάν στην ταινία «Η τελευταία παραλία», που συμμετέχει στο τμήμα ειδικών προβολών.

Οσο για το φινάλε της πρώτης μέρας, ήταν σκανδαλώδες, καθώς συνοδεύτηκε από την ανοιχτή επιστολή του γιου της Μία Φάροου και του Γούντι Αλεν, Ρόναν, στο Hollywood Reporter, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ταινίας του 80χρονου σκηνοθέτη «Cafe Society». Στην επιστολή τα έβαζε με τους ηθοποιούς που συνεργάζονται με τον πατέρα του, αλλά και με τον Τύπο, που δεν κάνει «δύσκολες» ερωτήσεις στο περιβάλλον του Αλεν.

«Θα δοθούν συνεντεύξεις στο κόκκινο χαλί. Θα έχει τους πρωταγωνιστές του στο πλευρό του – Κρίστεν Στιούαρτ, Μπλέικ Λάβλι, Στιβ Καρέλ, Τζέσε Αϊζενμπεργκ. Μπορούν να μείνουν ήσυχοι ότι ο Τύπος δεν τους κάνει σκληρές ερωτήσεις» έγραψε εν συνεχεία στο twitter, αναφερόμενος στους ισχυρισμούς της υιοθετημένης αδερφής του Ντίλαν περί σεξουαλικής κακοποίησής της από τον Αλεν. Η Κρίστεν Στιούαρτ πάντως υπερασπίστηκε την απόφασή της να συνεργαστεί με τον διάσημο σκηνοθέτη, ωστόσο αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι πριν πει το «ναι» ζήτησε τη γνώμη του φίλου και συμπρωταγωνιστή της Τζέσε Αϊζενμπεργκ, καθώς είχε έντονους προβληματισμούς.

4rfwertg 4«Επίθεση» σε media και Τραμπ!

Λάβρος εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ (φωτό δεξιά), μα κυρίως κατά των μέσων ενημέρωσης, που δεν κάνουν δύσκολες ερωτήσεις, εμφανίστηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, δηλώνοντας πεπεισμένος πως δεν πρόκειται να υπάρξει εκλογή Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Γνωστός οπαδός του Δημοκρατικού Κόμματος, ο Κλούνεϊ είπε πως τα αμερικανικά ΜΜΕ δεν υποβάλλουν τις σωστές ερωτήσεις στον ρεπουμπλικάνο υποψήφιο για το χρίσμα, γι’ αυτό έχει τόσο μεγάλη δημοτικότητα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...