Ζευγάρι συνταξιούχων πάλεψε με πέντε ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Μάνδρα Αττικής

Στο έλεος συμμοριών, που λυμαίνονται την περιοχή τους και δεν διστάζουν να εισβάλουν σε σπίτια ακόμη και μέρα μεσημέρι, βρίσκονται οι κάτοικοι στη Μάνδρα Αττικής, που καταγγέλλουν ότι βιώνουν καθημερινά τον τρόμο

Στο έλεος συμμοριών, που λυμαίνονται την περιοχή τους και δεν διστάζουν να εισβάλουν σε σπίτια ακόμη και μέρα μεσημέρι, βρίσκονται οι κάτοικοι στη Μάνδρα Αττικής, που καταγγέλλουν ότι βιώνουν καθημερινά τον τρόμο. Τελευταία θύματα ήταν ένα ζευγάρι συνταξιούχων, στη μονοκατοικία του οποίου εισέβαλαν πέντε κουκουλοφόροι, σπάζοντας το παράθυρο της μπαλκονόπορτας.

Παρά τον φόβο τους, η 60χρονη γυναίκα και ο σύζυγός της βρήκαν το κουράγιο να παλέψουν με τους δράστες, που όρμησαν στο σπίτι τους την περασμένη Παρασκευή, αποφασισμένοι να φύγουν με όσο περισσότερα χρήματα μπορούσαν. Μάλιστα, ο Αντώνης Κονταδρεόπουλος προσπάθησε να προστατεύσει τη σύζυγό του και επιτέθηκε στους δράστες, ωστόσο ένας απ’ αυτούς άρχισε να τον χτυπά με έναν λοστό. «Πήγα να γλιτώσω τη γυναίκα μου. Πήρα την καρέκλα για να τον χτυπήσω, αλλά ήρθαν οι άλλοι δύο με τον λοστό» περιέγραψε, φανερά ταραγμένος, ο συνταξιούχος χημικός μηχανικός.

Βλέποντας τους ληστές να βασανίζουν τον άνδρα της, η 60χρονη προσπάθησε να τους σταματήσει, όμως ο ένας από τους δράστες τη χτύπησε με τη λαβή του όπλου, ενώ παράλληλα την κλοτσούσε στα πλευρά.

Μάχη με τυς κουκουλοφόρους

«Με τράβηξαν από τα μαλλιά και, ενώ εγώ πάλευα για να ξεφύγω από τον έναν, οι άλλοι δύο βούτηξαν τον άνδρα μου και τον χτύπησαν» είπε η Μαρία Κυνηγοπούλου. Οι γείτονες άκουσαν τον συναγερμό να ηχεί και ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία, ωστόσο οι ληστές κατάφεραν να ξεφύγουν. Κάτοικοι της Μάνδρας καταγγέλλουν την έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή. Είναι αποφασισμένοι, όπως επισημαίνουν, να πάρουν μέτρα προστασίας μόνοι τους, δημιουργώντας ομάδες που θα περιπολούν τις νύχτες, προκειμένου να προστατεύσουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...