«Εκρηκτικές» εμφανίσεις σε ρυθμό disco!

Το top 10 των καλοντυμένων κυριών της showbiz που μαγνήτισαν τα φλας στο ετήσιο γκαλά κατά του AIDS

H Γαλλική Ριβιέρα ανεβάζει τον πήχη του ενδυματολογικού ανταγωνισμού και οι κυρίες της showbiz, ειδικά αυτές που παρέστησαν στο ετήσιο γκαλά (τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν στη μάχη κατά του AIDS), το amfAR, έβαλαν και φέτος τα δυνατά τους.

Λίγα ήταν τα στιλιστικά φάουλ στην 23η διοργάνωση του θεσμού, που έχει γίνει συνώνυμο του Φεστιβάλ των Καννών. Το φετινό θέμα ήταν η ντίσκο και αυτό, εκτός από τη διακόσμηση του «Hotel du Cap-Eden-Roc», του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου πραγματοποιήθηκε το γκαλά, επηρέασε και τις ενδυματολογικές επιλογές, μ’ έναν τρόπο όμως που, κατά κανόνα, δεν θύμιζε καρναβάλι.

Οι Κέιτι Πέρι και Πέτρα Νέμκοβα χόρεψαν το θρυλικό «YMCA» φορώντας εντυπωσιακές όσο και κομψές τουαλέτες, ενώ τα κοσμήματα με λαμπερά διαμάντια Harry Winston λαμπύριζαν σε λαιμούς, αυτιά και χέρια, σε βαθμό που δεν χρειαζόταν καν ντισκομπάλα στον χώρο. Και βέβαια, όλοι οι μεγάλοι σχεδιαστές ήταν παρόντες μέσα από τις τουαλέτες με τις οποίες εμφανίστηκαν οι ηθοποιοί και τα μοντέλα. Πολλές δημιουργίες Marchesa, Valentino, Dior, αλλά όχι και λιγότερο red carpet φίρμες, όπως η ιταλική Redemption, που προτίμησε η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, παρήλασαν μπροστά στον φακό των φωτογράφων και έγιναν οι νέοι ενδυματολογικοί πόθοι.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.