Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως χρειαστεί να αλλάξετε κάποια δεδομένα στον εργασιακό χώρο ή στην οικογένειά σας, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να κάμψετε τις αντιστάσεις με διάλογο και μη μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις. Αποδεχθείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες απόψεις εκτός από τις δικές σας. Οι ανακατατάξεις που θέλετε να κάνετε θα σας προβληματίσουν έντονα τη σημερινή ημέρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε αυτά που σας ενοχλούν ή δεν σας αρέσουν και μην τα κουκουλώνετε. Δείξτε ψυχραιμία προκειμένου να αντλήσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα οφέλη. Αν υπάρχει κάποια ανησυχία για τον οικονομικό τομέα σας, πολύ σύντομα θα υπάρξει διευθέτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να πάρετε σοβαρές πρωτοβουλίες. Οι επαφές σας θα καταφέρουν να μειώσουν τους φόβους σας και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας για κουβέντες που μπορεί να σας κάνουν να μελαγχολήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο έκτακτο γεγονός στον εργασιακό χώρο, το οποίο μπορεί να σας ανησυχήσει, αλλά θα καταφέρετε να επέμβετε επιτυχώς. Μπορείτε να δώσετε ακόμα μία ευκαιρία σε έναν φίλο που σας έχει απογοητεύσει.

ΛΕΩΝ: Με σύνεση και προσοχή θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες και να προχωρήσετε πιο αποφασιστικά στην υλοποίηση των σχεδίων σας που συνδέονται άμεσα με τον οικονομικό τομέα σας. Με δυναμισμό και θάρρος οδηγήστε μια συζήτηση εκεί που εσείς θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσο κι αν σας φαίνονται δύσκολα τα πράγματα με τους γύρω σας, η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή προσωπικές, θα είναι μεγάλη. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας.

ΖΥΓΟΣ: Ακόμα κι αν είστε διστακτικοί, εξωτερικοί παράγοντες θα σας κάνουν να δραστηριοποιηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε αρκετά, γι’ αυτό μη λυπηθείτε για την προσπάθεια που θα κάνετε. Δώστε άμεση προτεραιότητα στην τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καριέρα και τα οικονομικά σας θα είναι σε πρώτο πλάνο, μια και έχετε περιθώρια για κάτι καλύτερο και στους δύο τομείς. Μην επιτρέψετε στον συναισθηματισμό σας να σας επηρεάσει αρνητικά. Οι συζητήσεις που θα κάνετε θα σας προσφέρουν νέα δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μειώστε λίγο τον εγωισμό σας και ακούστε τις συμβουλές που σας δίνουν οι δικοί σας άνθρωποι. Να είστε σίγουροι ότι την εύνοια που θα έχετε θα την αξιοποιήσετε στο έπακρο. Διεκδικήστε αυτό που θέλετε καιρό τώρα, αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια, τα δικά σας και των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως χρειαστεί να αλλάξετε κάποια δεδομένα στον εργασιακό χώρο ή στην οικογένειά σας, αλλά αυτή η κίνηση θα αποδειχθεί στο τέλος προς όφελός σας. Δώστε στους συνεργάτες σας δικαίωμα επιλογής και μην αποφασίζετε με το έτσι θέλω για τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάπτυξη πρωτοβουλίας και η δημιουργικότητά σας, σε συνδυασμό με την ηθική και πρακτική συμπαράσταση που θα έχετε, θα διευκολύνουν τις επιδιώξεις σας. Πριν βιαστείτε να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε, δείτε τι πραγματικά θέλει από εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να εστιάζεστε στο παρόν και να πάψετε να ζείτε με τις αναμνήσεις σας. Αν γίνετε πιο σαφείς και κατανοητοί, μπορούν να γίνουν καλύτερες και οι σχέσεις σας με τους άλλους. Μη χάσετε την ψυχραιμία σας πριν διαπιστώσετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας.

 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....