Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

Τα φορέματα εγκυμοσύνης της Καρβέλα και ο… ύπνος του Πανουργιά

Η Σοφία Καρβέλα μπήκε στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης και όσο η κοιλίτσα της φουσκώνει τόσο αλλάζει τις ενδυματολογικές της επιλογές. Αν και προτιμά τα μοδάτα κομμάτια, η μέλλουσα μαμά δεν μπορεί να αποφύγει πλέον τα ρούχα εγκυμοσύνης, τα οποία όμως φέρνει στα μέτρα της.

Σε νέες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μας ενημέρωσε για την αλλαγή στο στιλ! Μάλιστα αυτή τη φορά η Σοφία δεν πόζαρε μόνη της, αλλά στο πλευρό της ήταν και ο λατρεμένος σύντροφός της Θανάσης Πανουργιάς, ο οποίος της έκανε έκπληξη και «πέταξε» για Αμερική προκειμένου να τη δει. Σε μία από τις φωτογραφίες η Σοφία εμφανίζεται με φορεματάκι σαλοπέτα, που είναι κλασικό ρούχο που φορούν οι εγκυμονούσες, ενώ σε μία άλλη έχει φωτογραφίσει τον σύντροφό της την ώρα που κοιμάται. Μάλιστα ένας φίλος τους σχολιάζει κάτω από τη φωτογραφία: «Αυτά έχουν οι υποχρεώσεις του πατέρα. Σε ρίχνουν ξερό στο κρεβάτι».

Οσο περνάει ο καιρός πάντως και η μεγάλη μέρα πλησιάζει όλο και περισσότερο ο Θανάσης, που λόγω του μαγαζιού που άνοιξε πρόσφατα στην Κηφισιά πρέπει να μένει αρκετό καιρό στην Αθήνα, προσπαθεί να πηγαίνει πιο συχνά στην Αμερική, καθώς θέλει να ζήσει αυτή τη γλυκιά περίοδο με τη σύντροφό του. Οταν μάλιστα ρωτήθηκε πώς ονειρεύεται τη ζωή τους μετά τη γέννηση του παιδιού τους, παραδέχτηκε: «Θα πηγαινοέρχομαι, αλλά μάλλον θα είμαι λίγο περισσότερο εκεί»  τονίζοντας στη συνέχεια: «Μάλλον για Αμερική το βλέπω. Οχι ότι έχω πρόβλημα με την Ελλάδα, την αγαπάω, γι’ αυτό και ζω εδώ. Αλλά το παιδί, λόγω της μητέρας του, θα μεγαλώσει εκεί».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα