Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2025

Ρένα Μόρφη: Χαλαρή βόλτα της τραγουδίστριας στο κέντρο της Αθήνας με την...

Χαλαρό περίπατο στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό...

Ανατροπές στο πάρα πέντε από την αυλαία της χειμερινής σεζόν

Ντόμινο οι εξελίξεις στο μαγικό γυαλί... Η νέα σεζόν...

Πώς το κόψιμο της ζάχαρης για δύο εβδομάδες μειώνει εντυπωσιακά τις «σακούλες»...

Η καλύτερη κούρα ομορφιάς για το γυναικείο πρόσωπο, που...

Καρό σημαία στο Γκραν Πρι της Μυκόνου

Mε επιτυχία έπεσε και φέτος η... καρό σημαία στο...

Καρό σημαία με απρόοπτα στο Ακρόπολις

Τραυματισμός θεατή στη 12η ειδική διαδρομή του θρυλικού ράλι – Μεγάλος νικητής ο Φινλανδός Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα

Ακόμη μία χρονιά δεν έλειψαν τα απρόοπτα από το θρυλικό Ράλλυ Ακρόπολις. Χθες το πρωί η αγωνία χτύπησε κόκκινο, όταν ένας θεατής τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Το ατύχημα συνέβη όταν στη 12η ειδική διαδρομή, στο Λουτράκι, το αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer που οδηγούσε ο Ισπανός Αλεξ Βιγιανουέβα βγήκε εκτός δρόμου σε μια γρήγορη αριστερή στροφή. Το ατύχημα συνέβη στο πρώτο χιλιόμετρο και οδήγησε στην προσωρινή διακοπή της ειδικής, μέχρι να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον θεατή. Ο Βιλανουέβα, που έκανε το ντεμπούτο του στο Ράλλυ Ακρόπολις, εγκατέλειψε τον αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας έχει πάθει θλάση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα πήρε εξιτήριο.

Στο μεταξύ, και φέτος οι Ελληνες έδειξαν την αγάπη που τρέφουν για το Ράλλυ Ακρόπολις. Χιλιάδες θεατές, μικροί και μεγάλοι, αλλά και ξένοι που ήρθαν στη χώρα μας, πλημμύρισαν τις ειδικές διαδρομές και έδωσαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα σε όλα τα πληρώματα.

Τελικά μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Φινλανδός οδηγός Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα της Volkswagen. Ο Σεμπαστιάν Οζιέ πήρε τους τρεις βαθμούς της powerstage στο Λουτράκι. Ο Λάτλαβα χάρισε στη Φινλανδία τη 10η νίκη της στον εθνικό μας αγώνα. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Ντάνι Σόρδο (Citroen), με τον Ισπανό να μη ρισκάρει στις σκληρές ειδικές και να αρκείται στους 18 βαθμούς, ενάμισι λεπτό πίσω από τον Λάτβαλα. Το ίδιο έκανε και ο Τιερί Νεβίγ (Qatar Ford), με τον Βέλγο να εξασφαλίζει δεύτερη φορά φέτος την παρουσία του στο βάθρο.

Πρωταγωνιστής της τελευταίας ημέρας ήταν ο Αντρέας Μίκελσεν (Volkswagen). Μόλις στον τρίτο αγώνα του με το Polo R WRC ο νεαρός Νορβηγός βοηθήθηκε από τα… εντατικά μαθήματα που έκανε ως συνοδηγός του Οζιέ και του Λάτβαλα στις δοκιμές στην Ελλάδα πριν από το Ακρόπολις και τερμάτισε 4ος, με τρεις πρωτιές στις ειδικές. Ετσι κατάφερε να ρίξει από την 4η θέση τον Νάσερ Αλ-Ατίγια (Qatar Ford), με τον πρώην νικητή του Ντακάρ να μην πιέζει.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Έφυγε πέντε μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της

Βαρύ πένθος έπεσε στην οικογένεια της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου με...

Πένθος για τον Ντέμη Νικολαϊδη – Πέθανε η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή μετά από...

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η αλλαγή στην εμφάνιση λόγω καρκίνου και η στήριξη του Ντέμη

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου πάλεψε γενναία με τον καρκίνο και...

Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου για τον καρκίνο: «Θα κερδίσω τη μάχη και για τους δυο»

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου στα περσινά της γενέθλια που έγινε 40 έγραφε πως θα νικήσει τον καρκίνο δίνοντας υπόσχεση στον πατέρα της.

«Ραγίζει καρδιές» η Ρία Δελούτση για τον αδικοχαμένο γιο της: «Καλή αιωνιότητα ψυχή μου. Δεν θ’ αργήσω»

Η Ρία Δελούτση έζησε μεγάλη επιτυχία παίζοντας στον ελληνικό...

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κουμπάρα με αρχαίο ελληνικό αέρα

Ένα ιδιαίτερο γεγονός βίωσε η δυναμική πρόεδρος της Φωνής...

Παραμυθένιος γάμος για τη Μαρία Θωμά και τον Ιαν Χολμς

Η Μαρία Θωμά παντρεύτηκε τον Ιαν Χολμς όπως σας...