Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Καμπάνες» άνω των 30 ετών για τη σύγκρουση τρένων

Συνολική ποινή φυλάκισης που υπερβαίνει τα τριάντα χρόνια επιφύλασσε το δικαστήριο στους οκτώ από τους εννέα κατηγορουμένους που κρίθηκαν ένοχοι για τη σύγκρουση των τρένων μεταξύ Λιανοκλαδίου και Τιθορέας, τα ξημερώματα της 14ης Ιουλίου 2008.

Το ατύχημα είχε προκληθεί όταν το όγδοο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας που κατευθυνόταν στο Λιανοκλάδι λύθηκε, με αποτέλεσμα να αποκοπούν είκοσι πέντε βαγόνια. Λίγα λεπτά αργότερα άλλη επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το αντίθετο δρομολόγιο έπεσε με δύναμη πάνω στα εγκαταλειμμένα βαγόνια, με συνέπεια να τραυματιστούν ο μηχανοδηγός και δεκαοκτώ επιβάτες του τρένου.

Το «μυστήριο» που κλήθηκε να διαλευκάνει η Δικαιοσύνη ήταν ποιος ευθυνόταν για το γεγονός ότι η εμπορική αμαξοστοιχία, αντί για είκοσι βαγόνια, όπως έγραφαν τα συνοδευτικά έγγραφα, είχε τριάντα πέντε. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους ήταν σταθμάρχες, μηχανοδηγοί και προσωπικό έλξης από τον σταθμό του Ρέντη όπου προετοιμάζουν τα εμπορικά τρένα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να δώσουν μία πειστική απάντηση στο ερώτημα πώς βρέθηκαν στην αμαξοστοιχία τα επιπλέον βαγόνια. Αντίθετα, οι κατηγορούμενοι έκαναν λόγο για «λάθος» και επέρριψαν ευθύνες σε άτομα από το χαμηλόβαθμο προσωπικό, τα οποία δεν περιλαμβάνονταν στο κατηγορητήριο αλλά ούτε και στο σχετικό πόρισμα του ΟΣΕ.

Τελικά το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 46 μηνών σε καθέναν από τους οκτώ κατηγορουμένους που κρίθηκαν ένοχοι, ενώ αθώωσε μόνο τον σταθμάρχη του Λιανοκλαδίου, ο οποίος δεν είχε καμία εμπλοκή στο ατύχημα. Ολοι άσκησαν έφεση για να κριθεί η υπόθεση και σε δεύτερο βαθμό.

Μ. ΜΕΪΜ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα