Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

Ερχεται ο πελαργός Νο2

Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η ηθοποιός Μάγδα Πένσου και ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου.

Είναι ένα ζευγάρι αρκετά ανατρεπτικό και πολύ ερωτευμένο. Ακόμη και τώρα που κοντεύουν να μπουν στον έβδομο χρόνο έγγαμου βίου, το πάθος τους φαίνεται να μην έχει σβήσει κι έτσι, αντί για «φαγούρα», όπως λέει ο λαός μας, ετοιμάζονται να υποδεχτούν για δεύτερη φορά τον πελαργό. Η ηθοποιός Μάγδα Πένσου και ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου είχαν παντρευτεί στο Παρίσι -την πόλη του έρωτα και του φωτός- στις 7 Ιουλίου του 2007. Εκείνη αποφάσισε να βάλει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη έναν γιο, τον Απόλλωνα, ενώ η οικογένειά τους θα μεγαλώσει σε πέντε μήνες, όταν και θα υποδεχτούν τον δεύτερο γιο τους.

Και μπορεί η ηθοποιός να βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως, σε αντίθεση με την πρώτη που ήταν δύσκολη, δεν σταματά να κάνει το αγαπημένο της σπορ, που είναι οι καταδύσεις. Αλλωστε ο καιρός φαίνεται να είναι σύμμαχός της, γι’ αυτό και έχει ξεκινήσει από νωρίς τα μπάνια και έχει μοιραστεί την εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους, προκειμένου να δουν τη δεύτερη μεγάλη της αγάπη μετά την οικογένειά της, τη θάλασσα.

Ωστόσο, δεν ήταν η μόνη εικόνα που μοιράστηκε μέσω facebook, αφού έσπευσε να λύσει και την απορία σχετικά με το ποιο θα είναι το όνομα του δεύτερου γιου του ζευγαριού. Με τη φωτογραφία μίας εγκύου μπροστά από τον Πύργο του Αϊφελ ενημέρωσε ότι το όνομα του μικρού θα είναι Πάρις. Το ζευγάρι μ’ αυτόν τον τρόπο θέλει να συνδυάσει την αγάπη του για τα αρχαιοελληνικά ονόματα με τον τόπο όπου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα