Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Σουλεϊμάν ο… ειρηνοποιός!

Στις διαδηλώσεις στην Πόλη κατά του Ερντογάν ο Χαλίτ Εργκέντς και πολλοί αστέρες της σειράς.

22g68n963Ο Σουλεϊμάν στέκει… μεγαλοπρεπής μαζί με το χαρέμι και τους υπηκόους του στις διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη! Ο τηλεοπτικός Σουλεϊμάν ή Χαλίτ Εργκέντς, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ο οποίος χαίρει απεριόριστης εκτίμησης στη χώρα του, είναι μπροστάρης στους αγώνες στους οποίους μετέχει και ο καλλιτεχνικός κόσμος. Για του λόγου το αληθές, εκτός από τη σύζυγό του Μπεργκιουζάλ Κορέλ, η οποία έγινε γνωστή στην Ελλάδα ως Σεχραζάτ, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στις επάλξεις του αγώνα την τηλεοπτική σύζυγό του Μαχιντεβράν -κατά κόσμον Νουρ Αϊσάν-, τον γιο του ηγεμόνα Μουσταφά (Μεχμέτ Γκιουνσούρ), αλλά και τον Ρουστέμ Αγά. Ολοι μαζί διαδήλωσαν κατά του Ερντογάν, ενώ μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι των τεχνών στηρίζουν την προσπάθεια.

«Σε όλη μου τη ζωή δεν ήμουν υπέρ του καβγά και της βρισιάς. Δεν σήκωσα χέρι ποτέ σε κανέναν. Είμαι αρκετά ήρεμος και ψύχραιμος άνθρωπος. Οσοι με γνωρίζουν, ξέρουν τον χαρακτήρα μου. Πιστεύω πως το πιο άλυτο πρόβλημα μπορεί να λυθεί με κουβέντα, με αλληλοκατανόηση, δικός μου τρόπος επίλυσης προβλημάτων θα είναι αυτός. Δεν στηρίζω και δεν θα στηρίξω κανέναν που ασκεί βία, ας είναι το κράτος, η Αστυνομία, ο λαός, ακόμη και συγγενείς. Οποιος ασκεί βία θα γίνει άδικος ακόμη και αν έχει δίκιο. Οποιος έχει άδικο όσο και να ασκεί βία δεν θα έχει δίκιο» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Τούρκος ηθοποιός εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους διαδηλώνει.   Και ενώ η χώρα συνεχίζει να μοιάζει με καζάνι που βράζει, εμφανής ήταν χθες η προσπάθεια εκτόνωσης από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μπουλέντε Αρίντς που ζήτησε συγγνώμη από τους διαδηλωτές για την υπερβολική βία που χρησιμοποίησε η Αστυνομία το πρωί της περασμένης Παρασκευής και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση πήρε το μάθημά της. Εκανε πάντως διάκριση μεταξύ της αρχικής διαμαρτυρίας και του κύματος διαμαρτυριών που έχει απλωθεί πλέον σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ έσπευσε να μιλήσει για παραπληροφόρηση, αναφερόμενος σε όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ


225g896jh8Οι σκληρές… κούκλες των τουρκικών ΜΑΤ!

Οταν είναι με πλήρη εξάρτυση δύσκολα μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει από τους άντρες συναδέλφους τους. Στο «πεδίο» της μάχης μπορεί και να «πολεμούν» με περισσότερη λύσσα από εκείνους, καθώς προσπαθούν ασυνείδητα να πείσουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι και οι άντρες. Οταν τελειώσει η «δουλειά», βγάζουν το κράνος κι ανακαλύπτει κανείς όμορφες γυναίκες που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν ακόμη και μοντέλα, μια και το τέλεια γυμνασμένο λόγω επαγγέλματος σώμα τους υποστηρίζει τα όμορφα πρόσωπά τους. Είναι οι γυναίκες αστυνομικοί που υπηρετούν στις τουρκικές μονάδες αντιμετώπισης ταραχών, οι οποίες τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτορεπόρτερ που καλύπτουν τις διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών στην Κωνσταντινούπολη και τις άλλες πόλεις της χώρας.

Εκπαιδευμένες το ίδιο σκληρά με τους άντρες συναδέλφους τους, μπορούν να εκτελέσουν κάθε εντολή, ακόμη και αν αυτή είναι ιδιαίτερα σκληρή. Το γεγονός ότι δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους και δεν μπορεί να διαπιστωθεί το φύλο τους οδηγεί σε έκπληξη όταν κάποιος τις δει, μετά το τέλος των συγκρούσεων, να βγάζουν το κράνος, αποκαλύπτοντας ότι κάτω από αυτό κρυβόταν ίσως μια ευγενική φυσιογνωμία. Και όταν κανείς τις ρωτά για τη σκληρότητα της δουλειάς τους, απαντούν πως πρόκειται για δουλειά που κάνουν όπως και οι άντρες συνάδελφοί τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...