Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025

Η αισθαντική επανεκτέλεση της Γαλάνη που «ντύνει» το σίριαλ «Να με λες...

Σαράντα πέντε χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του «Θα...

Η Μαρία Κίτσου μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά «Να με...

Καλεσμένη της «Super Κατερίνα» και της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα μεσημέρι η Μαρία Κίτσου....

Τα make-up trends για το φθινόπωρο!

Καθώς μπαίνουμε στην εποχή των ζεστών χρωμάτων και των...

Παρηγοριά οι κόρες της

Στις δύο κόρες της βρήκε αποκούμπι η Νικόλ Κίντμαν...

Γονείς για τρίτη φορά έγιναν Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου

Πανευτυχής μαμά για… τρίτη φορά είναι η Ολυμπία Χοψονίδου. Η πρώην Σταρ Ελλάς έφερε στον κόσμο χθες το μεσημέρι το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3,390 κιλών. Μάλιστα βιαζόταν να γνωρίσει τους γονείς του, καθώς η ημερομηνία που έδινε ο γιατρός στην… πολύτεκνη πια Ολυμπία ήταν στο τέλος του μήνα.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή ήταν ο σύζυγός της Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος προκειμένου να είναι μαζί της απουσίασε από τη συνέντευξη Τύπου των τελικών των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ. Οι γονείς είναι τρισευτυχισμένοι, καθώς η οικογένειά τους ολοένα και μεγαλώνει, και σε λίγο δεν αποκλείεται να συμπληρώνει μια μπασκετική πεντάδα! Η Ολυμπία μάλιστα λίγες ώρες μετά τον τοκετό πόσταρε στον λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία όλο νόημα.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ, η οικογένεια Σπανούλη θα απολαύσει αυτό το καλοκαίρι… πενταμελής πλέον. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις επιτυχίες του μπαμπά μπασκετμπολίστα (ένα μήνα πριν ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης της Euroleague και έφερε στην Ελλάδα το κύπελλο των πρωταθλητών Ευρώπης με τον Ολυμπιακό), το 2013 αναμένεται να τους μείνει αξέχαστο.

ΕΛΙΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Η φουσκωμένη της κοιλίτσα πλέον δεν κρύβεται

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει όπως φαίνεται τους πρώτους μήνες...

Τρελά ερωτευμένη! Πάντα στο πλευρό της ο κατά 13 χρόνια νεότερος σύντροφός της

Η γνωστή κυρία της ελληνικής σόουμπιζ είναι τρελά ερωτευμένη

Τατιάνα Στεφανίδου: Εκτός πρίζας με παρασκήνιο

Hταν μόνο talk χωρίς power στην τηλεθέαση κι έτσι προτού ακόμα καλά καλά αρχίσει η νέα σεζόν η εκπομπή της Τατιάνας στον Σκάι ολοκληρώθηκε πρόωρα, μόλις έναν μήνα από την έναρξή της στον αέρα του σταθμού!

Σιωπηλός Γολγοθάς για την κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου

Σκιά του εαυτού της και καθηλωμένη στο κρεβάτι η Φωτεινή Αποστολίδη  έπειτα από την απώλεια της πολυαγαπημένης της θυγατέρας, Γεωργίας.

Ξανθιά καλλονή που μπήκε στο «The Bachelor» διακινούσε ναρκωτικά για μεγάλους ναρκεμπόρους

Εντυπωσιακή παίκτρια ριάλιτι ομολόγησε σε δικαστήριο ότι διακινούσε ναρκωτικά για λογαριασμό διεθνούς συνδικάτου,