Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μικαέλο Μαρούδας: Ο αισθαντικός τραγουδιστής των 70s έφυγε αθόρυβα από τη ζωή

Ενας από τους πιο αισθαντικούς τραγουδιστές της δεκαετίας του...

Παγκόσμια ρεζιλίκια με το θέαμα στον Ιερό Βράχο!

Μετά την τσιμεντοποίηση της Ακρόπολης και τις ιέρειες, κατά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε...

Διακοπές made in Greece

Η… απόβαση των σταρ στα ελληνικά νησιά και οι πολυαναμενόμενες αφίξεις.

Μάικλ Τζόρνταν, Ράσελ Κρόου, Τομ Χανκς, Κιμ Καρντάσιαν και Μπαρ Ραφαέλι είναι ορισμένοι από τους stars που πριν από μερικές εβδομάδες γέμισαν με λάμψη τα κυκλαδίτικα νησιά και απόλαυσαν την ελληνική φιλοξενία. Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi απαθανάτισε τους διεθνούς φήμης celebrities να κάνουν βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου και της Σαντορίνης, να χαίρονται τον ήλιο και το απέραντο μπλε του Αιγαίου και όλοι τους, μηδενός εξαιρουμένου, υποσχέθηκαν πως θα επιστρέψουν στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν. Μάλιστα ο Ράσελ Κρόουλ σχολίασε στο Τwitter πως δεν γνώριζε ότι η χώρα μας είναι ο επίγειος παράδεισος και ανανέωσε το ραντεβού του για τον ερχόμενο χρόνο.

Στη Μύκονο πέρασαν τις καλοκαιρινές τους και ο Κριστόφ Λαμπέρ με τη Σοφί Μαρσό. Οι δυο τους απόλαυσαν τον ήλιο και τα καθαρά νερά της θάλασσας στο κοσμοπολίτικο νησί, ενώ τράβηξαν τα βλέμματα με τις ικανότητές τους στο τζετ σκι.

Ο Μάικλ Τζόρνταν και να ήθελε να κρυφτεί, με τόσο ύψος δεν θα μπορούσε. Ο πανύψηλος μπασκετμπολίστας ξεκίνησε απί τις Σπέτσες, συνέχισε τις διακοπές του στη Σαντορίνη και κατέληξε με τη σύζυγό του στη Μύκονο. Το ζευγάρι δήλωσε μαγεμένο τονίζοντας πως η Ελλάδα ήταν το ιδανικό μέρος για να περάσει τον μήνα του μέλιτος.

Η άφιξη των Καρντάσιαν στην Ελλάδα έκανε τη χώρα μας Νο 1 θέμα στα lifestyle περιοδικά. Μάλιστα τα μέλη της δημοφιλούς οικογένειας των Καρντάσιαν ανέβαζαν διαρκώς φωτογραφίες εκθειάζοντας τα υπέροχα αιγαιοπελαγίτικα τοπία.

Εκτός από τους παραπάνω πρόσφατα επισκέφτηκε τη Σαντορίνη το πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι ανεβάζοντας επικίνδυνα τον υδράργυρο. Η πρώην σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο άπλωσε το δίμετρο κορμί της κάτω από τον καυτό ήλιο και ήπιε κοκτέιλ θαυμάζοντας τη θέα στο ηφαίστειο.

Τέλος, μόλις πριν από λίγες ημέρες στη χώρα μας βρέθηκε η Κέλι Μπρουκ μαζί με τον σύντροφό της, τον αστέρα του ράγκμπι Ντάνι Σιπριάνι. Το ζευγάρι έφτασε στη Μύκονο και δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις διακοπές του στο Instagram.

Φαίνεται πως η Ελλάδα έχει κερδίσει έδαφος στις προτιμήσεις των VIP προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, αφού αναμένονται στη χώρα μας πολλοί ακόμη διάσημοι τουρίστες που από το κόκκινο χαλί θα πατήσουν στα λιθόστρωτα δρομάκια των νησιών. Για του λόγου το αληθές, σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 13 Ιουνίου, θα καταφθάσει η Μαρία Μενούνος μαζί με τον σύντροφό της Κέβιν Ουντεργκάρο. Η πετυχημένη ομογενής θα έρθει για να βαφτίσει τη κορούλα της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα, ωστόσο θα μείνει αρκετό καιρό προκειμένου να χαλαρώσει στην πατρίδα των προγόνων της.

Στη Ανδρο αναμένεται να βρεθεί και ο «Mr Bean». Ο δημοφιλής ηθοποιός Ρόουαν Ατκινσον, εκτός του ότι έχει δηλώσει πως λατρεύει την Ελλάδα, απέκτησε και το δικό του σπίτι στο νησί προκειμένου να ξεκουράζεται όταν το του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Αλλος ένας διάσημος λάτρης της Ελλάδας είναι ο Τομ Χάνκς, ο οποίος έχει γίνει μόνιμος θαμώνας στην Αντίπαρο, αφού λόγω της ελληνικής καταγωγής συζύγου του Ρίτας Γουίλσον έχει λατρέψει την Ελλάδα και έχει χτίσει μια υπέροχη βίλα στο νησί, που η θέα της είναι μοναδική. Ο ηθοποιός έχει γίνει φίλος με τους ντόπιους και κάθε χρόνο επισκέπτεται το κυκλαδίτικο νησί κατά την περίοδο του Πάσχα προκειμένου να σηκώσει στους ώμους του τον επιτάφιο, ενώ προς τα τέλη Ιουνίου επισκέπτεται το νησί και μένει αρκετές ημέρες για να απολαύσει τις ομορφιές του.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...