Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Σουπιές στιφάδο από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Οι βουτιές του Μartin Jol στην Κρήτη

Greek holidays για τον προπονητή του Καραγκούνη στη Φούλαμ.

Διακοπές στον (μαγευτικό) Αγιο Νικόλαο έκανε ο Μartin Jol, προπονητής του Γιώργου Καραγκούνη φέτος στη Φούλαμ. Μαζί με την οικογένειά του (συνολικά έντεκα άτομα) ο Ολλανδός τεχνικός παραθέρισε για μία εβδομάδα σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής Αμμουδάρα και χόρτασε τον ήλιο, την πεντακάθαρη θάλασσα, αλλά και τη νοστιμότατη κρητική κουζίνα.

Φυσικά δεν επέλεξε τυχαία την Ελλάδα για τις φετινές διακοπές του. Η… αιτία ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης, με τον οποίο είχε αρμονική συνεργασία στην αγγλική ομάδα. Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας τού πρότεινε να κάνει διακοπές στον Αγιο Νικόλαο, όπου παραθερίζει κάθε καλοκαίρι, έστω και για λίγες μέρες. Μάλιστα ήταν εκείνος που του έκλεισε ξενοδοχείο. Στον Αγιο Νικόλαο ο Μartin Jol είχε συνεχώς στο πλευρό του τον γνωστό κοσμηματοπώλη Λάμπρο Μάρη, προσωπικό φίλο του Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος φρόντισε για την ευχάριστη διαμονή και περιποίηση όλης της οικογένειας του 57χρονου προπονητή. Στην παρέα προστέθηκε και ο οδοντίατρος Μιχάλης Κλώτζας, πρόεδρος της τοπικής ομάδας Καλό Χωριό.

Ο Jol και η γυναίκα του Nikol έκαναν βόλτες με το σκάφος στα αξιοθέατα της περιοχής, όπως η Σπιναλόγκα, της οποίας έμαθε όλη την ιστορία, και η Αρχαία Ελούντα. Στις (ποδοσφαιρικές) συζητήσεις που είχε με τον Λάμπρο Μάρη, ο Μartin Jol εκθείασε τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Γιώργου Καραγκούνη. «Τον θέλω στη Φούλαμ, αλλά το πρόβλημα είναι ο πρόεδρος, που θέλει να κατεβάσει τον μέσο όρο ηλικίας» ακούστηκε να λέει, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον πάρει μαζί του στη Φενέρμπαχτσε. «Εφόσον πάω στην Τουρκία, θα τον πάρω σίγουρα μαζί μου» τόνισε. Επίσης ο Ολλανδός προπονητής ρωτούσε τον Λάμπρο Μάρη για τον αμυντικό του Ολυμπιακού Κώστα Μανωλά, τον οποίο είχε διακρίνει βλέποντας παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Μartin Jol έφυγε από την Κρήτη με τις καλύτερες αναμνήσεις και έδωσε την υπόσχεση στον Λάμπρο Μάρη ότι του χρόνου θα την επισκεφθεί ξανά, γιατί αυτός και η οικογένειά του πέρασαν υπέροχα.

Ενα πρώην «σφυρί», ο Carlton Cole, στην Ελούντα

Ο Martin Jol έκανε διακοπές στην Αμμουδάρα Αγίου Νικολάου και λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά σε ξενοδοχείο της Ελούντας κατέλυσε ένας γνώριμός του από το αγγλικό πρωτάθλημα, ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ Carlton Cole, ο οποίος είχε φέτος είκοσι εννέα συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, με δύο γκολ και δύο ασίστ. Ο Αγγλος επιθετικός, που αγόρασε κοσμήματα από το κατάστημα του Λάμπρου Μάρη στην Ελούντα (φωτό), είναι πλέον ελεύθερος από τα «σφυριά» να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Μάλιστα έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ!

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...