Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Εναλλακτικό σχέδιο αν δεν πάρει άδεια!

Ο Αλαφούζος έτοιμος και για το CAS.

Στη Νιόν της Ελβετίας έχει στρέψει πλέον την προσοχή του οριστικά και αμετάκλητα ο Παναθηναϊκός, αφού στο στρατόπεδο της ομάδας εκτιμούν ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα αποκτήσει άδεια συμμετοχής για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα μεταβεί τελικά αύριο στην έδρα της ΟΥΕΦΑ και θα παρουσιαστεί ενώπιον της ειδικής επιτροπής (Financial Fair Play Panel) για το θέμα της αδειοδότησης. Αν ο Παναθηναϊκός «φάει πόρτα» από την ΟΥΕΦΑ, το επόμενο βήμα του θα είναι η προσφυγή στο CAS. Εν τω μεταξύ, νέα δεδομένα έχουν δημιουργηθεί με την υπόθεση του αμυντικού Γιώργου Κουτρουμπή που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ο παίκτης εξετάζει πρόταση από ομάδα της Ιταλίας και γι’ αυτό τον λόγο δεν έχει υπογράψει ακόμη στον Παναθηναϊκό. Μεγάλη παραμένει η διαφορά με τον Βαγγέλη Μόρα στο οικονομικό σκέλος, με αποτέλεσμα ο έμπειρος αμυντικός να παραμένει προς το παρόν «πιστός» στη Βερόνα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014. Οσον αφορά τον Στέφανο Καπίνο, το όνομά του εξακολουθεί να «παίζει» δυνατά στην Ιταλία. Η ιστοσελίδα les-transferts.com, που επικαλείται έγκυρη πηγή, αναφέρει ότι βρίσκεται μαζί με τον Ραφαέλ Καμπράλ της Σάντος στη μεταγραφική λίστα των «νερατζούρι» για τη θέση του τερματοφύλακα.

– Ικανοποιητική είναι η κίνηση των καρτών διαρκείας για τη νέα περίοδο. Μάλιστα ο φίλαθλος που αγόρασε το 1908ο εισιτήριο πήρε ως δώρο μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα