Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Το μεγάλο comeback του Τερζή

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας ο τραγουδιστής αποθεώθηκε στη συναυλία που έδωσε στην Πάτρα.

Μπροστά σε ένα κοινό 10.000 θαυμαστών που παραληρούσαν έγινε η μεγάλη επιστροφή του Πασχάλη Τερζή στις live εμφανίσεις μετά το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας, κατά τα οποία αφοσιώθηκε στην οικογένειά του και ασχολήθηκε αποκλειστικά με τις γεωργικές εργασίες του, αποθεώθηκε τη Δευτέρα στην Πάτρα, που ήταν και ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του, αποδεικνύοντας πως οι μεγάλοι καλλιτέχνες -όσο και αν απουσιάσουν από την ενεργό δράση- είναι πάντα περιζήτητοι. Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο όπου δόθηκε η πρώτη από τις επτά προγραμματισμένες συναυλίες του καλλιτέχνη ήταν από νωρίς κατάμεστο. Οι φανατικοί θαμαστές του που είχαν έρθει από διάφορα σημεία της Πελοποννήσου, ακόμη και από την Αθήνα, περίμεναν πώς και πώς για να δουν στη σκηνή τον αγαπημένο τους τραγουδιστή και να του εκφράσουν την αγάπη τους.

Μόλις ο Πασχάλης Τερζής έκανε την εμφάνισή του όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να τον χειροκροτούν θερμά για αρκετή ώρα. Εκείνος συγκινημένος τους ευχαρίστησε και αμέσως άρχισε το κεφάτο πρόγραμμά του ερμηνεύοντας -με τη γνώριμη κρυστάλλινη φωνή του- όλες τις μεγάλες και κλασικές επιτυχίες του. Ο τραγουδιστής σε αυτή την πραγματικά πολύ κεφάτη βραδιά είχε μαζί του δύο ταλαντούχους τραγουδιστές, τον Ακη Δείξιμο και τη Μαριάννα Παπαμακαρίου. Επόμενοι σταθμοί του καλλιτέχνη είναι η Καβάλα, η Λάρισα, το Ηράκλειο, η Ρόδος και η Καλαμάτα.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα