Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Σκληρό πόκερ για δύο

Τι συμβαίνει με τις μεταγραφικές υποθέσεις των Μολό και Βερδού.

Είναι πολλά τα λεφτά για… Μολό! Ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την υπόθεση του Γάλλου, όμως για να προχωρήσει μεταγραφή θα πρέπει η ομάδα του να ρίξει πολύ τις απαιτήσεις της.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, η Νανσί ζητάει 6 εκατ. ευρώ και μεγάλη προκαταβολή μετρητών για να παραχωρήσει τον 24χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό. Ολα δείχνουν ότι οι νταμπλούχοι δεν πρόκειται να ανέβουν σε τέτοια ποσά. Εχοντας όμως ως «όπλο» τη θέληση του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πιέσουν τη Νανσί να κατεβάσει τις αξιώσεις της. Αλλωστε και τα γαλλικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι το μέλλον του Μολό είναι εκτός Σαμπιονά (είτε στην Ελλάδα είτε σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα). Οσον αφορά το «μέτωπο» του Γιοάν Βερδού, χθεσινό δημοσίευμα της «Marca» υποστηρίζει ότι η Μπέτις ξαναμπήκε δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του. «Ο Καταλανός μέσος και το περιβάλλον του έχουν τις αμφιβολίες τους για την Ελλάδα. Εχει ζητήσει διορία για να το σκεφτεί καλύτερα και να πάρει την τελική του απόφαση. Ομως την ίδια ώρα η Μπέτις κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της» αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ και συμπληρώνει ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας τού προσφέρει 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ η ισπανική ομάδα του δίνει 900.000 ευρώ.

Οι Πειραιώτες θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για τον 30χρονο χαφ. Εφόσον όμως απαντήσει αρνητικά, θα στραφούν σε εναλλακτική λύση, η οποία θα προκύψει από τη σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές της εβδομάδας ανάμεσα στον Μίτσελ, τον Ισά και τη διοίκηση. Στο μεταξύ, ακόμη ένα όνομα προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των υποψηφίων. Αλλο δημοσίευμα στον ισπανικό Τύπο ανέφερε ότι ο αμυντικός χαφ της Χετάφε Μεχντί Λασέν είναι μια περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


Νέα τακτική ο μάνατζερ

Συχνά-πυκνά θολώνει τα νερά ο μάνατζερ του Λεάντρο Σαλίνο. «Δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει την επόμενη σεζόν. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα αποχωρήσει από την Μπράγκα, παρ’ ότι έχει θέση σε οποιαδήποτε ομάδα της Πορτογαλίας. Το μέλλον του πρέπει να συνδεθεί με τη Βραζιλία» δήλωσε ο Νέλσον Αλμέιδα. Ωστόσο, τόσο από την πλευρά της πειραϊκής ομάδας όσο και από τους Πορτογάλους, ουσιαστικά επιβεβαιώνεται ότι ο 28χρονος μπακ που είναι ελεύθερος από την Μπράγκα έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.


Πρότειναν και Ντίνγκα

Ακόμη μία πρόταση έχει φτάσει στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τη θέση του αμυντικού μέσου. Οπως λέγεται, στην «ερυθρόλευκη» λίστα προστέθηκε το όνομα του Ντίνγκα που αγωνίζεται στη Μονακό. Ο Κονγκολέζος άσος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του πριγκιπάτου μέχρι το 2016, ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα παραμείνει στους Μονεγάσκους. Πάντως ο Μίτσελ έχει ζητήσει να γίνει μια μεταγραφή «κόφτη» και αυτή η απόφαση δεν σχετίζεται με το μέλλον του Φέισα στην ομάδα (είτε παραχωρηθεί ο Σέρβος είτε μείνει, θα υπάρξει προσθήκη αμυντικού μέσου).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...